Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
661120418047 EU1001323
79.9 79.9 1 EUR
Tuotenro: EU1001323
Professional Armorers Wrench
Valmistajan tuotenumero: 1099561 661120418047 Wheelerin Delta Series Professional Armorers Wrench on suunniteltu olemaan viimeinen avain, jonka tarvitset täydellisen kiväärin rakentamiseen. Tämä työkalu on jokaisen aseseppä tai asevarustajan tarpeellinen apuväline AR-15:n rakentamiseen tai korjaamiseen. Se on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, tarjoten parhaan suorituskyvyn kaikkiin asekorjaustarpeisiisi erinomaisella vastineella rahalle, ja sisältää kuusi erilaista olennaista AR-työkalua. Kahvassa on vääntömomentin mittaukset tarkkuuden varmistamiseksi jokaisessa rakennusprojektissa.
79.9 EUR 0 79,90 ‚ā¨ *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Merkki: AR-15

ENG: Kuvaus

Wheeler's Delta Series Professional Armorer's Wrench is designed to be the last wrench you'll need for building your perfect rifle. This tool is what every gunsmith or armorer needs to be able to build or repair their AR-15. It's constructed from the highest quality materials delivering you the best performance for all your gunsmithing needs at a great value, and includes 6 different essential AR tools. The handle has torque measurements included on the handle for accuracy with every build.

Ominaisuudet

Valmistaja: AR-15 Toimituksen paino: 0,68kg Toimituksen korkeus: 25mm Toimituksen leveys: 133mm Toimituksen pituus: 273mm

Automaattinen käännös

Top takeaways

  1. Wheelerin Delta Series Professional Armorers Wrench on suunniteltu täydellisen kiväärin rakentamiseen ja korjaamiseen, erityisesti AR-15:lle.
  2. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, tarjoten parhaan suorituskyvyn ja erinomaisen vastineen rahalle.
  3. Sisältää kuusi olennaista AR-työkalua ja kahvassa on vääntömomentin mittaukset tarkkuuden varmistamiseksi.
Wheelerin Delta Series Professional Armorers Wrench on suunniteltu olemaan viimeinen avain, jonka tarvitset täydellisen kiväärin rakentamiseen. Tämä työkalu on jokaisen aseseppä tai asevarustajan tarpeellinen apuväline AR-15:n rakentamiseen tai korjaamiseen. Se on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, tarjoten parhaan suorituskyvyn kaikkiin asekorjaustarpeisiisi erinomaisella vastineella rahalle, ja sisältää kuusi erilaista olennaista AR-työkalua. Kahvassa on vääntömomentin mittaukset tarkkuuden varmistamiseksi jokaisessa rakennusprojektissa.ūüĒß Hanki Wheeler Professional Armorers Wrench - viimeinen ty√∂kalu AR-15:n rakentamiseen ja korjaamiseen. Laadukkaat materiaalit ja kuusi olennaista AR-ty√∂kalua. Tutustu nyt! ūüĒß