Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

Tietoa meistä

header_final3

Brownells Europe on enemmän kuin vain kauppa niille, jotka harrastavat aseita tavalla tai toisella. Kaikki kiinnostava aseisiin liittyvä elää ja hengittää täällä. Intohimo aseisiin ajaa meitä eteenpäin. Arvostamme ja pidämme yllä perinteisiä tapoja tehdä ja korjata aseita, mutta yhtä lailla innostumme uusista trendeistä. Brownellsilla uusi ja vanha yhdistyvät: aseiden rakentamisen käsityöläistaito ja uusimmat tekniset keksinnöt, traditio ja modernismi. Yhdessä kannatamme vapautta, ystävyyttä ja jännittäviä harrastuksiamme. Yhdessä olemme Brownells Europe.

- Olav Aas, CEO


Tietoa meistä

Brownells Europen tarina on enemmän kuin yrityshistoria: se on kertomus intohimosta ja omistautumisesta aseharrastukseen ja metsästykseen. Toimitusjohtaja Olav Aas oli aseseppäkoulussa Denverissä 90-luvulla, kun hän tutustui Brownellsin työkaluihin ja muihin asesepän tuotteisiin. Se oli valaistuminen. Työkalujen laatu ja valikoima oli ylivoimainen, mutta Euroopassa ne olivat hyuonosti tunnettuja. Olav näki tämän ongelman myös mahdollisuutena - mahdollisuutena tukea ja kehittää aseseppäyhteisöä, joilta puuttui näitä tuotteita. Hän ymmärsi että jonkun täytyisi ottaa asiakseen näiden tuotteiden saatavuus Euroopassa. Ja että hän oli se henkilö.

Tästä ymmärryksestä syntyi idea. Alku oli vaatimaton, pieni postimyyntiluettelo Norjassa, joka tarjosi muun muassa näitä tuotteita asesepille ja harrastajille. Mutta se oli alku yhdelle laajimmista asealan yrityksistä Euroopassa. Olavin visio oli selvä: tuoda parhaat tuotteet Euroopan markkinoille ja kasvattaa yhteisö, jossa kaikki ammattilaisista aloittelijoihin voisivat löytää asiantuntemusta, tukea ja oikeita tuotteita, ja samalla jakaa omaa intohimoaan aseiden ja metsästyksen parissa.

Tänään Brownells Europe toteuttaa tuota näkemystä. Olemme juurtuneet syvälle aseharrastajien yhteisöön, ei vain kaupankäynnin kautta vaan myös jakamalla saman intohimon, pyrkimällä aina parempaan ja elämällä jokaisen ampujan ja metsästäjän kokemuksen heidän kanssaan.

Brownellsilla on töissä ihmisiä, jotka suhtautuvat yhtä innostuneesti eri aseharrastuksen osa-alueisiin kuin asiakkaammekin. Eri henkilöt tuovat omat näkemyksensä, asiantuntemuksensa ja rakkautensa lajiin aina uudestaan asiakkaiden käyttöön.

img2
img3
img4

Arvomme

ovat kompassi joka ohjaa toimintaamme aina tuotteiden valinnasta niihin suhteisiin, joita luomme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Silmästä silmään asiakkaan kanssa

Uskomme todelliseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa. Se, että ymmärrämme ja jaamme intohimosi ampumiseen ja metsästykseen, mahdollistaa henkilökohtaisen yhteyden kanssakäymisessä. Me kuuntelemme, osallistumme ja kasvatamme aseharrastajien yhteisöä ja tarjoamme ostokokemuksen, joka on sekä henkilökohtainen että ammattimainen.

Digitaalinen innovaatio yhdistyy perinteisiin

Toivotamme tulevaisuuden tervetulleeksi samalla, kun kunnioitamme ammunnan ja metsästyksen historiaa ja perinteitä. Verkkokauppamme on tehty tarjoamaan koko laajan tuotevalikoimamme helposti ja turvallisesti kaikille asiakkaillemme. Pyrimme tarjoamaan sekä tulevaisuuden että menneisyyden parhaat puolet.

Ainutlaatuinen valikoima ja asiantunteva palvelu

Tuotevalikoimamme käsittää korkealaatuisia tuotteita monelta osa-alueelta, jotta voimme tarjota vaihtoehtoja erilaisille asealan asiakkaille. Viimeisimmistä uutuuksista kaikkien tarvitsemiin perustuotteisiin, meiltä löydät tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin! Mikä todella erottaa meidät on asiantuntemus ja tuki tuotteisiimme liittyen. Paikalliset ja eri alojen asiantuntijat tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa ja näkemystä, jotta voisit varmasti tehdä oikean ostopäätöksen.

Intohimomme? Tukea asiakkaidemme intohimoa ja kaataa rajoja harrastuksemme parissa

Brownells Europen sydämessä on yhteinen kiinnostus aseharrastukseen ja metsästykseen. Intohimomme ajaa meitä tuotteiden tarjoamisen lisäksi myös ylläpitämään yhteisöä erilaisille harrastajille. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan koko potentiaalinsa tarjoamalla tuotteet, työkalut, tiedon ja tuen, joita he tarvitsevat tavoitteisiinsa päästäkseen.

Jos olet kiinnostunut urasta Brownells Europessa, ole hyvä ja käy LinkedIn sivullamme.

img5