Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

Toimitusehdot

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Asiakkaiden tilaukset lähetetään keskusvarastoltamme USA:sta tai Saksasta. Toimitusaika on normaalisti varastossa oleville tuotteille 5-10 työpäivää. Toimitukset saapuvat Matkahuollon lähimpään pakettipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä.

Maksutavat: jälkivaatimus (bussiennakko), jolloin tilaus maksetaan sitä vastaanotettaessa, tai VISA- tai MasterCard- luottokortti. Sivustomme käyttää Verified by VISA ja MasterCard Secure Code varmistuksia.

Brownells Suomi noudattaa kuluttajansuojalakia, katso kohta ”palautusohjeet”.

Brownells Finland Oy varaa oikeuden muuttaa tuotevalikoimaa ja hintoja milloin vain. Pidätämme myös oikeuden virheisiin niin painetussa kuin digitaalisessakin aineistossa.

 

Destination Control Statement

USA:n hallitus kontrolloi näitä tuotteita. Niiden vienti USA:sta on sallittu vain siihen maahan, johon ne on tilattu, ja vain vastaanottajan tai loppukäyttäjän käyttöön. Niitä ei saa uudelleenmyydä, siirtää tai luovuttaa mihinkään muuhun maahan tai muulle henkilölle kuin vastaanottajalle tai loppukäyttäjälle, ei alkuperäisessä muodossaan eikä muiden tuotteiden osana, ilman etukäteen hankittua lupaa USA:n hallitukselta tai muuta USA:n lakiin ja määräyksiin perustuvaa hyväksyntää.