Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
430104962
The Delta Bag is a compact, assault medic bag that is designed to be worn over a plate carrier and hold a wide variety of medical supplies and equipment. The front of the bag is divided into three uniformly sized compartments with diagonal zipper access that enables the end user to quickly access the entire pocket without having to reposition any of its contents. The unique configuration also aids in passive retention of gear when the compartment is opened. The main compartment of the Delta Bag is a clamshell design with two full fields of loop that can accept any hookbacked accessories (including the entire line of Spiritus Systems utility inserts, and other 3rd party products). The bag can be transported with the clamshell in the open position from location to location using the integrated briefcase handles, and provides an intuitive workstation when emergency medical care is being administered. The back side of the pack features two slim compartments for keeping flat-pack items secure and damage free, and keeps the pack close to the body when worn. The included straps for the delta bag are removeable and replaceable with any 3rd party straps that attach with 1” webbing. The bag features four sewn-in metal tri-glide mounting points for strap integration. The Delta bag features mesh and metal eyelets in key locations for full water drainage capability, and is designed to remain effective and accessible in austere environments.
509.9 509.9 9 EUR
Tuotenro: 430104962
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG BLACK
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-BK Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Black

Ominaisuudet

Paino: 1.261 lbs Väri: Black Toimituksen paino: 0,587kg Toimituksen korkeus: 76mm Toimituksen leveys: 457mm Toimituksen pituus: 305mm

Tuotekuvaus

Made in USA



Tuotenro: 430104963
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG COYOTE BROWN
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-CB Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Coyote Brown
Tuotenro: 430104964
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM ARID
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-MA Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Multi-Cam Arid
Tuotenro: 430104965
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM BLACK
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-MB Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Multi-Cam Black
Tuotenro: 430104966
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-MC Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Multi-Cam
Tuotenro: 430104967
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG MULTICAM TROPIC
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-MT Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Multi-Cam Tropic
Tuotenro: 430104968
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG RANGER GREEN
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-RG Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Ranger Green
Tuotenro: 430104969
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG WOODLAND
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-WD Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Woodland
Tuotenro: 430104970
SPIRITUS SYSTEMS DELTA BAG WOLF GREY
Valmistajan tuotenumero: BU-DB-WG Delta Bag on kompakti, hyökkäyslääkintärepun tyyppinen laukku, joka on suunniteltu käytettäväksi luotiliivin päällä ja pitämään sisällään laajan valikoiman lääkintätarvikkeita ja -välineitä. Laukun etupuoli on jaettu kolmeen yhtä suureen osastoon, joissa on vinottu vetoketju, joka mahdollistaa loppukäyttäjän pääsyn koko taskuun nopeasti ilman, että sen sisältöä tarvitsee järjestellä uudelleen. Ainutlaatuinen muotoilu myös auttaa varusteiden passiivisessa pidossa, kun osasto avataan. Delta Bagin pääosasto on simpukkamallinen, jossa on kaksi täyttä lenkkikenttää, jotka sopivat mihin tahansa koukkukiinnitteisiin lisävarusteisiin (mukaan lukien koko Spiritus Systems -hyötylisävarustevalikoima ja muut kolmannen osapuolen tuotteet). Laukkua voidaan kuljettaa simpukkamallin ollessa avoinna paikasta toiseen käyttäen integroituja salkkukahvoja, ja se tarjoaa intuitiivisen työaseman, kun hätäapua annetaan. Repun takapuolella on kaksi kapeaa osastoa litteiden pakkausten turvalliseen ja vahingoittumattomaan säilytykseen, ja se pitää repun lähellä vartaloa käytettäessä. Mukana tulevat Delta Bagin hihnat ovat irrotettavat ja vaihdettavissa mihin tahansa kolmannen osapuolen hihnoihin, jotka kiinnittyvät 1 tuuman nauhalla. Laukussa on neljä ommeltua metallista tri-glide-kiinnityspistettä hihnojen integroimiseksi. Delta Bagissa on verkkoa ja metallisia silmukoita avainpaikoissa täydellisen vedenpoiston mahdollistamiseksi, ja se on suunniteltu pysymään tehokkaana ja helposti käytettävänä karuissa ympäristöissä.
509.9 EUR 0 509,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Paino: 1.261 lbs Väri: Wolf Grey
The Delta Bag is a compact, assault medic bag that is designed to be worn over a plate carrier and hold a wide variety of medical supplies and equipment. The front of the bag is divided into three uniformly sized compartments with diagonal zipper access that enables the end user to quickly access the entire pocket without having to reposition any of its contents. The unique configuration also aids in passive retention of gear when the compartment is opened. The main compartment of the Delta Bag is a clamshell design with two full fields of loop that can accept any hookbacked accessories (including the entire line of Spiritus Systems utility inserts, and other 3rd party products). The bag can be transported with the clamshell in the open position from location to location using the integrated briefcase handles, and provides an intuitive workstation when emergency medical care is being administered. The back side of the pack features two slim compartments for keeping flat-pack items secure and damage free, and keeps the pack close to the body when worn. The included straps for the delta bag are removeable and replaceable with any 3rd party straps that attach with 1” webbing. The bag features four sewn-in metal tri-glide mounting points for strap integration. The Delta bag features mesh and metal eyelets in key locations for full water drainage capability, and is designed to remain effective and accessible in austere environments.
Uutiskirje