Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
601299077805 100021382
The Pocket Protector™ holster is designed for front pocket carry in pants or a jacket. The Pocket Protector keeps the firearm in the same general position so you can quickly locate the grip when you need to draw, conceals the shape of the gun so that its outline is not printed through the pants, and allows one-handed release of gun from both pocket and holster. Reinforcements at the holster mouth and beneath the trigger guard keep the holster stiff enough to allow a smooth draw and easy return to the holster, while also maintaining enough rigidity to prevent “printing” and shifting of the handgun. The holster’s hooked shape – at the base of the handgun’s trigger guard – is designed to catch on the pocket so that, with practice (using an unloaded firearm) and while using the proper pants, you can draw the firearm while the holster remains in your pocket or falls away. The Pocket Protector is ambidextrous and constructed of premium Center Cut Steerhide™. The holster should always be removed from the pocket when holstering the handgun.

SPECS: Center Cut Steerhide.

54.9 74.9 12 EUR
Tuotenro: 100021382
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR 1911 3" -BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO424B 601299077805 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: 3'' Materiaali: Leather Merkki: 1911 Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black

Ominaisuudet

Käsi: Ambidextrous Malli: 3'' Materiaali: Leather Valmistaja: 1911 Väri: Black Toimituksen paino: 0,122kg Toimituksen korkeus: 44mm Toimituksen leveys: 152mm Toimituksen pituus: 241mm

Tuotekuvaus

Made in USA



Tuotenro: 100021380
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR GLOCK® 26/27/33 BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO286B 601299077447 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
74.9 EUR 1 74,90 € *
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.
1 kpl. USA:n varastossa
Ominaisuudet: Malli: 26, 27, 33 Materiaali: Leather Merkki: Glock Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021374
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR NORTH AMERICAN ARMS MINI REVOLVER-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO188B 601299079052 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
64.9 EUR 0 64,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Malli: Mini Revolver Materiaali: Leather Merkki: North American Arms Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021378
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR SIG SAUER P290-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO646B 601299079038 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Malli: P290 Materiaali: Leather Merkki: Sig Sauer Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021373
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR S&W J FRAME 640 CENT 2 1/8" -BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO158B 601299077454 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Malli: 640 Cent 2 1/8'' Materiaali: Leather Merkki: Smith & Wesson Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021389
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR KIMBER SOLO 9MM-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO634B 601299079014 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
64.9 EUR 0 64,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: Solo Materiaali: Leather Merkki: Kimber Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021384
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR RUGER® LCP® W/CTC LASER-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO486B 601299800021 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: LCP w/CTC Laser Materiaali: Leather Merkki: Ruger Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021377
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR SIG SAUER P238-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO608B 601299077461 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: P238 Materiaali: Leather Merkki: Sig Sauer Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021383
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR RUGER® LCP®-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO436B 601299077423 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
54.9 EUR 0 54,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: LCP Materiaali: Leather Merkki: Ruger Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021375
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR WALTHER PPK-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO204B 601299079045 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
64.9 EUR 0 64,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: PPK Materiaali: Leather Merkki: Walther Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021386
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR BERSA THUNDER 380-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO456B 601299800038 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Hankitaan toimittajalta tilauksesi jälkeen
Toimitusaika n. 4-12 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: Thunder 380 Materiaali: Leather Merkki: Bersa Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
Tuotenro: 100021379
GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR SIG SAUER P938-BLACK
Valmistajan tuotenumero: PRO664B 601299077911 Pocket Protector™ -kotelo on suunniteltu etutaskun kantoon housuissa tai takissa. Pocket Protector pitää aseen aina samassa yleisessä asennossa, jotta voit nopeasti löytää kahvan, kun sinun täytyy vetää ase esiin, se peittää aseen muodon niin, ettei sen ääriviivat erottu housujen läpi, ja mahdollistaa yhdellä kädellä tapahtuvan aseen vapauttamisen sekä taskusta että kotelosta. Kotelo on vahvistettu suuaukon ja liipaisimen suojan alapuolelta, jotta kotelo on tarpeeksi jäykkä sujuvaan vetoon ja helpottamaan aseen palauttamista koteloon, mutta myös säilyttäen tarpeeksi jäykkyyttä estämään aseen “painautumisen” ja siirtymisen. Kotelon koukkumainen muoto – aseen liipaisimen suojan alapuolella – on suunniteltu tarttumaan taskuun, jotta harjoittelun (käyttäen lataamatonta asetta) ja oikeanlaisten housujen avulla voit vetää aseen esiin niin, että kotelo jää taskuusi tai putoaa pois. Pocket Protector on ambidestroottinen ja valmistettu premium-luokan keskileikatusta härännahasta. Kotelon tulisi aina poistaa taskusta, kun aseholsteroidaan.
59.9 EUR 0 59,90 € *
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Malli: P938 Materiaali: Leather Merkki: Sig Sauer Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
The Pocket Protector™ holster is designed for front pocket carry in pants or a jacket. The Pocket Protector keeps the firearm in the same general position so you can quickly locate the grip when you need to draw, conceals the shape of the gun so that its outline is not printed through the pants, and allows one-handed release of gun from both pocket and holster. Reinforcements at the holster mouth and beneath the trigger guard keep the holster stiff enough to allow a smooth draw and easy return to the holster, while also maintaining enough rigidity to prevent “printing” and shifting of the handgun. The holster’s hooked shape – at the base of the handgun’s trigger guard – is designed to catch on the pocket so that, with practice (using an unloaded firearm) and while using the proper pants, you can draw the firearm while the holster remains in your pocket or falls away. The Pocket Protector is ambidextrous and constructed of premium Center Cut Steerhide™. The holster should always be removed from the pocket when holstering the handgun.

SPECS: Center Cut Steerhide.

Uutiskirje