Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
EU2011165
9.9 64.9 2 EUR
Tuotenro: EU2011165
Brownells Europe – Tactical Mug
Valmistajan tuotenumero: muggle Brownells - Taktinen Operator-muki Oletko valmis aamunkoiton taisteluoperaatioon? Vai ehkä valmistaudut keskiyön piiritykseen toimistopöytäsi ääressä? Esittelemme Brownells Tactical Operator -mukin – välttämättömän varusteen niille, jotka suhtautuvat juomatarpeeseensa yhtä vakavasti kuin salaisiin tehtäviinsä. Luotu luokitellusta sekoituksesta sotilaallisen tason alumiinia (kertoisimme mielellämme enemmän, mutta sitten meidän pitäisi... tiedätte kyllä), tämä muki on yhtä kestävä kuin tulee. Se ei ole luodinkestävä, mutta se kestää minkä tahansa kiihkeän väittelyn siitä, kuka on paras Star Trek -kapteeni tai kuuluuko ananas pizzan päälle. Toisin sanoen, se on käytännössä hajoamaton. Tactical Operator -muki on urheilullinen mattamusta viimeistely, joka on täydellinen salaisiin oluenjuontioperaatioihin. Se ei tee sinua näkymättömäksi, mutta saat näyttämään pirun siistiltä siemaillessasi oluttasi tai kokistasi. Voimmeko sanoa kokis ilman, että joudumme oikeuteen? Siis oluesi. Kahva? Se on innoittamana AR-15 kantokahvasta, antaen sinulle voiman 'pitää juomasi' aivan uudella tavalla. Varoitus: se saattaa aiheuttaa voittamattomuuden tunteita ja halun huutaa "Lataa!" joka kerta, kun kaadat toisen juoman. Mukimme on varustettu eristetyillä seinillä, koska huoneenlämpöiset juomat ovat todellinen vihollinen tässä. Se pitää käsityöoluesi viileänä, lagerisi kylmänä ja alkoholittomat oluesi... no, yhtä alkoholittomina. Se on taktinen muki, ei taikasauva. Puolen litran tilavuudella (teille Yhdysvaltalaisille siellä, tämä vastaa noin 16 kotkan kiljuntaa jalkapallokentällä). Tactical Operator -muki pitää juuri oikean määrän suosikkivaahdotettua juomaasi. Lisäksi se on helppo puhdistaa, ja se on tahra- ja hajunkestävä. Brownells Tactical Operator -muki ei ole vain juoma-astia; se on keskustelunavaaja, mielialan kohottaja. Se ei ole vain juomisesta; se on juomisesta tyylillä. Loppujen lopuksi, elämä on liian lyhyt tylsille mukeille! Ole valmistautunut käsittelemään muiden, vähemmän siistien keittiövälineidesi kateellista kihinää ja muista – emme kannusta mihinkään todellisiin taktisiin operaatioihin, elleivät ne sisällä grillijuhlia, hyviä ystäviä ja runsasta määrää olutta. Kippis, toveri!
64.9 EUR 0 64,90 € *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: 6061 T6 Aluminum Tyyppi: Picatinny Väri: Black

ENG: Kuvaus

Brownells - Tactical Operator Mug

Are you ready for a combat operation at the break of dawn? Or perhaps you're prepping for a midnight siege at your office desk? Presenting the Brownells Tactical Operator Mug – the must-have accessory for those who take their beverage intake as seriously as their covert missions.

Created from a classified mix of military-grade aluminum (we could tell you more, but then we'd have to...you know the drill), this mug is as tough as they come. While it's not bulletproof, it can endure the intensity of any heated debate over who's the best Star Trek Captain or whether pineapple belongs on pizza. In other words, it's practically indestructible.

The Tactical Operator Mug sports a stealthy matte black finish, perfect for clandestine beer-drinking operations. It won't make you invisible, but it'll make you look darn cool while you're sipping your Beer or Coke. Can we say Coke without getting sued? Your Beer then.

The handle? It's inspired by the AR-15 carry handle, giving you the power to 'hold your drink' like never before. Warning: it may cause feelings of invincibility and the urge to shout "Reload!" every time you pour another drink.

Our mug is equipped with insulated walls because room temperature beverages are the real enemy here. It'll keep your craft brew chilly, your lagers cool, and your non-alcoholic beers... well, just as non-alcoholic. It's a tactical mug, not a magic wand.

With a capacity of half a liter (for you US American out there, this equals around 16 eagles screams per football field). The Tactical Operator Mug holds just the right amount of your favorite frothy beverage. Plus, it's easy to clean, and stain and odor-resistant.

The Brownells Tactical Operator Mug isn't just a drinking vessel; it's a conversation starter, a mood-lifter. It's not just about drinking; it's about drinking with style. After all, life's too short for boring mugs!

Be prepared to deal with the seething jealousy of your other, less-cool kitchenware and remember - we're not encouraging any real tactical operations, unless they involve a barbecue, good friends, and a plentiful supply of brews. Cheers, comrade!

Ominaisuudet

Materiaali: 6061 T6 Aluminum Tyyli: Picatinny Väri: Black Toimituksen paino: 0,84kg Toimituksen korkeus: 200mm Toimituksen leveys: 75mm Toimituksen pituus: 75mm

Automaattinen käännös

Brownells - Taktinen Operator-muki

Oletko valmis aamunkoiton taisteluoperaatioon? Vai ehkä valmistaudut keskiyön piiritykseen toimistopöytäsi ääressä? Esittelemme Brownells Tactical Operator -mukin – välttämättömän varusteen niille, jotka suhtautuvat juomatarpeeseensa yhtä vakavasti kuin salaisiin tehtäviinsä.

Luotu luokitellusta sekoituksesta sotilaallisen tason alumiinia (kertoisimme mielellämme enemmän, mutta sitten meidän pitäisi... tiedätte kyllä), tämä muki on yhtä kestävä kuin tulee. Se ei ole luodinkestävä, mutta se kestää minkä tahansa kiihkeän väittelyn siitä, kuka on paras Star Trek -kapteeni tai kuuluuko ananas pizzan päälle. Toisin sanoen, se on käytännössä hajoamaton.

Tactical Operator -muki on urheilullinen mattamusta viimeistely, joka on täydellinen salaisiin oluenjuontioperaatioihin. Se ei tee sinua näkymättömäksi, mutta saat näyttämään pirun siistiltä siemaillessasi oluttasi tai kokistasi. Voimmeko sanoa kokis ilman, että joudumme oikeuteen? Siis oluesi.

Kahva? Se on innoittamana AR-15 kantokahvasta, antaen sinulle voiman 'pitää juomasi' aivan uudella tavalla. Varoitus: se saattaa aiheuttaa voittamattomuuden tunteita ja halun huutaa "Lataa!" joka kerta, kun kaadat toisen juoman.

Mukimme on varustettu eristetyillä seinillä, koska huoneenlämpöiset juomat ovat todellinen vihollinen tässä. Se pitää käsityöoluesi viileänä, lagerisi kylmänä ja alkoholittomat oluesi... no, yhtä alkoholittomina. Se on taktinen muki, ei taikasauva.

Puolen litran tilavuudella (teille Yhdysvaltalaisille siellä, tämä vastaa noin 16 kotkan kiljuntaa jalkapallokentällä). Tactical Operator -muki pitää juuri oikean määrän suosikkivaahdotettua juomaasi. Lisäksi se on helppo puhdistaa, ja se on tahra- ja hajunkestävä.

Brownells Tactical Operator -muki ei ole vain juoma-astia; se on keskustelunavaaja, mielialan kohottaja. Se ei ole vain juomisesta; se on juomisesta tyylillä. Loppujen lopuksi, elämä on liian lyhyt tylsille mukeille!

Ole valmistautunut käsittelemään muiden, vähemmän siistien keittiövälineidesi kateellista kihinää ja muista – emme kannusta mihinkään todellisiin taktisiin operaatioihin, elleivät ne sisällä grillijuhlia, hyviä ystäviä ja runsasta määrää olutta. Kippis, toveri!
Tuotenro: EU2011216
Tactical Operator Mug Carry Kit
Valmistajan tuotenumero: muggle-carry-kit 0745114959867 Koe huippukätevyys Tactical Operator Mug Carry Kit -sarjamme avulla, joka on suunniteltu huolellisesti varmistamaan, että arvokas Tactical Operator -mukisi pysyy aina turvallisesti kiinnitettynä sivullasi. Tämä innovatiivinen ratkaisu takaa mukisi jatkuvan saatavuuden, poistaen kaikki huolenaiheet sen hukkaamisesta. Kit on valmistettu kestävästä karbiinihakamekanismista, joka mahdollistaa mukisi vaivattoman kuljettamisen minne tahansa haluamaasi kohteeseen. Sen strateginen integraatio ei ainoastaan korosta sen käytännöllisyyttä, vaan myös vahvistaa saumatonta yhteenkuuluvuutta toiminnallisuuden ja kannettavuuden välillä. Nosta päivittäisiä rutiinejasi, kun otat käyttöösi tyylin ja hyödyn saumattoman yhdistelmän, jonka Tactical Operator Mug Carry Kit tarjoaa. Älä koskaan tee kompromisseja lempijuomasi astian ulottuvillasi pitämisessä, tämän tarkoitukseen suunnitellun lisävarusteen ansiosta.
9.9 EUR 0 9,90 € *
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.
Enemmän kuin 10 kpl. Euroopan varastossa
Ominaisuudet: Materiaali: Nylon Tyyppi: Picatinny Väri: Black
Uutiskirje