Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
0745114959645 EU2011104
29.9 29.9 3 EUR
Tuotenro: EU2011104
Anti-Cant Scope Level 1"
Valmistajan tuotenumero: GTS-7460-BLK 0745114959645 Anti-Cant Scope Level 1" on varustettu nokkelalla vasemmalle yläpuolelle sijoitetulla offsetilla, mikä tekee siitä erittäin kätevän käyttää. Toisin kuin perinteiset vatupassit, jotka saattavat estää näkyvyyden, tämä innovatiivinen muotoilu mahdollistaa vatupassin helposti havaitsemisen ilman minkäänlaista häiriötä, tarjoten sinulle esteettömän näkökentän. Anti-Cant Scope Level 1" kiinnittäminen on yhtä helppoa kuin tähtäinkiikarin renkaan asentaminen. Se kiinnittyy tukevasti tähtäinkiikariisi ja sen voi sijoittaa haluamaasi kohtaan, mikä mahdollistaa optimaalisen näkyvyyden. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei enää tarvitse ponnistella vatupassin etsimisessä tai siirtää huomiotasi kohteesta. Voit pitää fokuksesi siellä, missä se on tärkeintä, samalla varmistaen, että laukauksesi ovat täydellisesti kohdistettuja.
29.9 EUR 0 29,90 € *
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.
3 kpl. Euroopan varastossa
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Putken koko: 1'' Väri: Black

ENG: Kuvaus

The Anti-Cant Scope Level 1" features a clever offset to the left upper side, making it incredibly convenient to use. Unlike traditional levels that may obstruct your view, this innovative design allows you to easily observe the level without any interference, providing you with an unobstructed sight picture.

Attaching the Anti-Cant Scope Level 1" is as simple as mounting a scope ring. It securely fastens to your riflescope and can be positioned to your desired location, allowing for optimal visibility. With this feature, you no longer have to struggle to find the level or divert your attention from the target. You can keep your focus where it matters most while ensuring that your shots are perfectly aligned.

Ominaisuudet

Materiaali: Aluminum Putken koko: 1'' Väri: Black Toimituksen paino: 0,012kg Toimituksen korkeus: 10mm Toimituksen leveys: 30mm Toimituksen pituus: 42mm

Automaattinen käännös

Anti-Cant Scope Level 1" on varustettu nokkelalla vasemmalle yläpuolelle sijoitetulla offsetilla, mikä tekee siitä erittäin kätevän käyttää. Toisin kuin perinteiset vatupassit, jotka saattavat estää näkyvyyden, tämä innovatiivinen muotoilu mahdollistaa vatupassin helposti havaitsemisen ilman minkäänlaista häiriötä, tarjoten sinulle esteettömän näkökentän.

Anti-Cant Scope Level 1" kiinnittäminen on yhtä helppoa kuin tähtäinkiikarin renkaan asentaminen. Se kiinnittyy tukevasti tähtäinkiikariisi ja sen voi sijoittaa haluamaasi kohtaan, mikä mahdollistaa optimaalisen näkyvyyden. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei enää tarvitse ponnistella vatupassin etsimisessä tai siirtää huomiotasi kohteesta. Voit pitää fokuksesi siellä, missä se on tärkeintä, samalla varmistaen, että laukauksesi ovat täydellisesti kohdistettuja.
Tuotenro: EU2011105
Anti-Cant Scope Level 30mm
Valmistajan tuotenumero: GTS-7461-BLK 0745114959652 Anti-Cant Scope Level 30mm on varustettu ovelasti vasemmalle yläpuolelle sijoitetulla offsetilla, mikä tekee siitä uskomattoman mukavan käyttää. Toisin kuin perinteiset vatupassit, jotka saattavat estää näkyvyyttäsi, tämä innovatiivinen muotoilu mahdollistaa vatupassin helposti havainnoimisen ilman mitään häiriöitä, tarjoten sinulle esteettömän näkymän tähtäimeen. Anti-Cant Scope Level 1" kiinnittäminen on yhtä helppoa kuin tähtäinkiikarin renkaan asentaminen. Se kiinnittyy tukevasti kiikaritähtäimeesi ja sen voi sijoittaa haluamaasi paikkaan, mikä mahdollistaa optimaalisen näkyvyyden. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei enää tarvitse ponnistella löytääksesi vatupassin tai siirtää huomiotasi kohteesta. Voit pitää fokuksesi siellä missä se on tärkeintä samalla varmistaen, että laukauksesi ovat täydellisesti kohdistettuja.
29.9 EUR 0 29,90 € *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Putken koko: 30mm Väri: Black
Tuotenro: EU2011106
Anti-Cant Scope Level 34mm
Valmistajan tuotenumero: GTS-7462-BLK 0745114959669 Anti-Cant Scope Level 34mm on varustettu älykkäällä vasemman yläosan offsetilla, mikä tekee siitä erittäin kätevän käyttää. Toisin kuin perinteiset tasot, jotka saattavat estää näkyvyytesi, tämä innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tason tarkkailun helposti ilman häiriöitä, tarjoten sinulle esteettömän näkymän tähtäimeen. Anti-Cant Scope Level 1" kiinnittäminen on yhtä yksinkertaista kuin tähtäinkiikarin renkaan asentaminen. Se kiinnittyy tukevasti tähtäinkiikariisi ja sen voi sijoittaa haluamaasi paikkaan, mikä mahdollistaa optimaalisen näkyvyyden. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei enää tarvitse kamppailla tason löytämiseksi tai siirtää huomiotasi kohteesta. Voit pitää keskittymisesi siellä, missä se on tärkeintä, samalla varmistaen, että laukauksesi ovat täydellisesti linjassa.
29.9 EUR 0 29,90 € *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Putken koko: 34mm Väri: Black
Uutiskirje