Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
0712195456226 EU2009944
129.9 149.9 7 EUR
Tuotenro: EU2009944
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd. - 9x19 - Black
Valmistajan tuotenumero: GB9MM-BL 0712195456226 Armanovin 100 patruunan ammustarkastaja kääntyvällä kannella on ampumaurheilun suosikki latausvaruste! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin, ja suurin osa näistä ongelmat johtuvat viallisesta, pullistuneesta tai muuten puutteellisesta hylsystä - ammusten pudottaminen mittalaatikkoon on tehokas tapa vähentää kalliin toimintahäiriön riskiä. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, joten ammusten johdonmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailua varten. Armanovin ammustarkastaja on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleransseja noudattavalla reikätiivistimellä. Mittalaatikon korkeus on tarkkaan koneistettu vastaamaan kyseisen kaliiperin suurinta sallittua kokonaispituutta ja tämä auttaa löytämään riittämättömästi istutetut luodit. Paranneltu muotoilu! Uusi lisäominaisuus on pohjan syvennetty taso, joka on suunniteltu nopeampaa ja yksinkertaisempaa poistoa varten mittalaatikosta astiaan. Koska tiedämme, etteivät sormesi mahdu. Saatavilla kaliipereissa: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 SpecialSadalla taskulla voit pudottaa patruunat paljon nopeammin kuin yksittäiseen tai 20 patruunan laatikkoon, leikaten testausaikasi alle neljäsosaan! Mittalaatikon mukana tulee ilmainen kääntyvä kansi, joten voit vain kääntää patruunasi ammuslaatikoihin. Ei enää tuplatyötä. Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa lähes samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat kotelolaatikkoon. Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM:n case guard -laatikoiden tai Dillon Precisionin ammuslaatikoiden kanssa joissakin malleissa. Mitä pakettiin kuuluu? Tuotteeseen sisältyy tarkka alumiininen ammustarkastuslohko ja alumiininen kääntyvä kansi. Mikään muu tuote, joka voi näkyä valokuvissa tai videoilla tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintämalline, MTM:n ammuslaatikko tai mikä tahansa muu), ei sisälly toimitukseen. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löydät täältä<
129.9 EUR 0 129,90 € *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 9 mm Luger

ENG: Kuvaus


Armanov 100 round Ammo Checker with Flip Cover is the shooting sports favourite reloading companion!

Since most malfunctions are ammo related, and most of those relate to deformed, bulging or otherwise defective brass - dropping the ammo into a gauge is an effective way to reduce the chance of a costly malfunction.
A lot of sports shooters reload their ammo, and so checking your ammo for consistency is a must, especially for competition.
Armanov Ammo Checker is machined from highest grade aluminium, with pockets finished using a special reamer made to tight CIP tolerances specification.
The height of the Gauge Box is precisely machined to the maximum overall round length of the respective caliber and this feature helps finding rounds with insufficiently seated bullets.

Improved Design!

New extra feature is the bottom caved level design, made for faster and simpler ejection out of the gauge box and into a container.
Because we know your fingers don’t fit.

Available in calibers:
 • 9x19
 • 9x21
 • .38 Super Comp / .Super Auto
 • .40 S&W
 • 10 mm Auto
 • .45 ACP
 • .357 Mag / .38 Special
The 100 pockets allow you to drop the rounds in a lot faster than into a single or 20 gauge boxes, cutting your testing time down to less than quarter of the time!
Gauge comes with free flip cover so you just flip your rounds to ammo boxes.
No more double work.
With this tool you can test 100 rounds in almost the same time as it takes you to put the rounds in a case box.
This gauge box works best with MTM case guard boxes or Dillon precision ammo boxes for some models.

What comes in the box?

This product includes precision aluminium Ammo checker block and aluminium Flip cover.
Any other product which may appear on any photo or video on this page (such as OAL Uniformer, marking stencil, MTM ammo box or any other) is not included.

How it works:>Installation instructions can be found here<

Ominaisuudet

Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 9 mm Luger Toimituksen paino: 1kg Toimituksen korkeus: 60mm Toimituksen leveys: 205mm Toimituksen pituus: 245mm

Automaattinen käännös

Top takeaways

 1. Armanovin 100 patruunan ammustarkastaja kääntyvällä kannella vähentää toimintahäiriöiden riskiä tarkistamalla ammusten johdonmukaisuuden.
 2. Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja varustettu CIP-toleransseja noudattavalla reikätiivistimellä, mikä takaa tarkkuuden.
 3. Paranneltu muotoilu sisältää syvennetyn pohjan nopeampaa poistoa varten ja ilmainen kääntyvä kansi helpottaa käyttöä.

Armanovin 100 patruunan ammustarkastaja kääntyvällä kannella on ampumaurheilun suosikki latausvaruste!

Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin, ja suurin osa näistä ongelmat johtuvat viallisesta, pullistuneesta tai muuten puutteellisesta hylsystä - ammusten pudottaminen mittalaatikkoon on tehokas tapa vähentää kalliin toimintahäiriön riskiä.
Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, joten ammusten johdonmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailua varten.
Armanovin ammustarkastaja on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleransseja noudattavalla reikätiivistimellä.
Mittalaatikon korkeus on tarkkaan koneistettu vastaamaan kyseisen kaliiperin suurinta sallittua kokonaispituutta ja tämä auttaa löytämään riittämättömästi istutetut luodit.

Paranneltu muotoilu!

Uusi lisäominaisuus on pohjan syvennetty taso, joka on suunniteltu nopeampaa ja yksinkertaisempaa poistoa varten mittalaatikosta astiaan.
Koska tiedämme, etteivät sormesi mahdu.

Saatavilla kaliipereissa:
 • 9x19
 • 9x21
 • .38 Super Comp / .Super Auto
 • .40 S&W
 • 10 mm Auto
 • .45 ACP
 • .357 Mag / .38 Special
Sadalla taskulla voit pudottaa patruunat paljon nopeammin kuin yksittäiseen tai 20 patruunan laatikkoon, leikaten testausaikasi alle neljäsosaan!
Mittalaatikon mukana tulee ilmainen kääntyvä kansi, joten voit vain kääntää patruunasi ammuslaatikoihin.
Ei enää tuplatyötä.
Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa lähes samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat kotelolaatikkoon.
Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM:n case guard -laatikoiden tai Dillon Precisionin ammuslaatikoiden kanssa joissakin malleissa.

Mitä pakettiin kuuluu?

Tuotteeseen sisältyy tarkka alumiininen ammustarkastuslohko ja alumiininen kääntyvä kansi.
Mikään muu tuote, joka voi näkyä valokuvissa tai videoilla tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintämalline, MTM:n ammuslaatikko tai mikä tahansa muu), ei sisälly toimitukseen.

Kuinka se toimii:>Asennusohjeet löydät täältä<Tuotenro: EU2009946
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd.- .38 - Super Comp
Valmistajan tuotenumero: GB38SUP 0712195456981 Armanovin 100 patruunan ammusmittari kääntyvällä kannella on ampumaurheilun suosikki latauskaveri! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin, ja suurin osa niistä johtuu muodonmuutoksista, pullistumista tai muista messinkivioista - ammusten pudottaminen mittalaatikkoon on tehokas keino vähentää kalliin toimintahäiriön riskiä. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, joten ammusten johdonmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailua varten. Armanovin ammusmittari on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleranssimääritysten mukaisella reikävarrella. Mittalaatikon korkeus on tarkasti koneistettu kyseisen kaliiberin maksimaalisen kokonaispituuden mukaiseksi ja tämä auttaa löytämään liian vähän istutetut luodit. Paranneltu muotoilu! Uusi lisäominaisuus on alapuolen koverrettu taso, joka on suunniteltu nopeampaan ja yksinkertaisempaan poistoon mittalaatikosta astiaan. Koska tiedämme, että sormesi eivät mahdu. Saatavilla olevat kaliiperit: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 SpecialSadassa taskussa voit pudottaa patruunat paljon nopeammin kuin yksittäiseen tai 20 patruunan mittalaatikkoon, mikä leikkaa testausaikasi alle neljäsosaan! Mittalaatikko tulee ilmaisen kääntyvän kannen kanssa, joten voit vain kääntää patruunasi ammuslaatikoihin. Ei enää tuplatyötä. Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa lähes samassa ajassa kuin laitat patruunat rasiaan. Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM case guard -rasioissa tai jotkin mallit Dillon precision -ammuslaatikoissa. Mitä pakkaus sisältää? Tuotteeseen kuuluu tarkka alumiininen ammusmittarilohko ja alumiininen kääntyvä kansi. Mikään muu tuote, joka saattaa näkyä jollakin valokuvalla tai videolla tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintästensiili, MTM ammuslaatikko tai mikä tahansa muu), ei sisälly. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löydät täältä<
149.9 EUR 0 149,90 € *
Toimitusaika noin 5-7 päivää.
2 kpl. Euroopan varastossa
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 38 Super Comp
Tuotenro: EU2009947
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd. - .40 S&W
Valmistajan tuotenumero: GB40SW 0712195456660 Armanovin 100 patruunan ammustarkastaja kääntyvällä kannella on ampumaurheilijoiden suosima latauskumppani! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin, ja suurin osa niistä johtuu viallisesta tai muodonmuutoksista kärsineestä hylsystä, ammusten pudottaminen tarkastuslaatikkoon on tehokas tapa vähentää kalliin toimintahäiriön riskiä. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, ja siksi ammusten johdonmukaisuuden tarkastaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailutilanteissa. Armanovin ammustarkastaja on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleransseja noudattavalla rei'ittimellä. Tarkastuslaatikon korkeus on tarkasti koneistettu vastaamaan kyseisen kaliiperin maksimaalista kokonaispatruunan pituutta ja tämä auttaa löytämään puutteellisesti istutetut luodit. Paranneltu suunnittelu! Uusi lisäominaisuus on pohjan koverrettu taso, joka on suunniteltu nopeuttamaan ja yksinkertaistamaan ammusten poistoa tarkastuslaatikosta säiliöön. Koska tiedämme, etteivät sormesi mahdu. Saatavana kaliipereissa: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 SpecialSata taskua mahdollistavat patruunoiden nopeamman pudottamisen verrattuna yksittäiseen tai 20 patruunan laatikoihin, mikä lyhentää testausaikaasi alle neljäsosaan! Tarkastuslaatikon mukana tulee ilmainen kääntyvä kansi, joten voit vain kääntää patruunasi ammuslaatikoihin. Ei enää turhaa kaksinkertaista työtä. Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa lähes samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat rasiaan. Tämä tarkastuslaatikko toimii parhaiten MTM:n case guard -laatikoiden tai Dillon precisionin ammuslaatikoiden kanssa joissakin malleissa. Mitä pakettiin kuuluu? Tuotteeseen sisältyy tarkka alumiininen ammustarkastuslohko ja alumiininen kääntyvä kansi. Mikä tahansa muu tuote, joka saattaa näkyä valokuvassa tai videolla tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintämalli, MTM:n ammuslaatikko tai mikä tahansa muu), ei sisälly toimitukseen. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löydät täältä<
149.9 EUR 0 149,90 € *
Toimitusaika noin 5-7 päivää.
4 kpl. Euroopan varastossa
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 40 S&W
Tuotenro: EU2009948
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd. - .45 ACP
Valmistajan tuotenumero: GB45ACP 0712195456967 Armanovin 100 patruunan ammunnan tarkastuslaatikko Flip Cover -kannella on ampumaurheilun suosikki latausväline! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin ja suurin osa näistä ongelmista johtuu viallisesta, pullistuneesta tai muuten viallisesta hylsystä – ammusten pudottaminen mittalaitteeseen on tehokas tapa vähentää kalliin toimintahäiriön mahdollisuutta. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, joten ammusten johdonmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailuja varten. Armanovin ammusten tarkastaja on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erikoisreamerilla tiukkojen CIP-toleranssien mukaisesti. Gauge Boxin korkeus on tarkasti koneistettu vastaamaan kyseisen kaliiperin suurinta sallittua kokonaispituutta ja tämä ominaisuus auttaa löytämään patruunat, joiden luodit eivät ole riittävästi istutettu. Paranneltu muotoilu! Uusi lisäominaisuus on pohjan koverrettu taso, joka on suunniteltu nopeampaa ja yksinkertaisempaa poistoa mittalaitteesta säiliöön. Koska tiedämme, että sormesi eivät mahdu. Saatavilla olevat kaliiperit: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 Special100 taskua mahdollistavat patruunoiden nopeamman pudottamisen verrattuna yksittäiseen tai 20 patruunan laatikoihin, vähentäen testausaikasi alle neljäsosaan! Gauge Box toimitetaan ilmaisen Flip Cover -kannen kanssa, joten voit vain kääntää patruunat ammuslaatikoihin. Ei enää tuplatyötä. Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa lähes samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat laatikkoon. Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM Case Guard -laatikoiden tai eräiden mallien Dillon Precision ammuslaatikoiden kanssa. Mitä pakettiin kuuluu? Tuotteeseen sisältyy tarkka alumiininen ammusten tarkistuslohko ja alumiininen Flip Cover -kansi. Muut tuotteet, jotka voivat näkyä minkä tahansa valokuvan tai videon yhteydessä tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintästensiili, MTM ammuslaatikko tai mikä tahansa muu) eivät sisälly toimitukseen. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löydät täältä<
149.9 EUR 0 149,90 € *
Toimitusaika noin 5-7 päivää.
4 kpl. Euroopan varastossa
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 45 Auto (ACP)
Tuotenro: EU2009949
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd. - 10 mm Auto
Valmistajan tuotenumero: GB10MM 0650728064602 Armanovin 100 patruunan latauksen tarkistuslaite kääntyvällä kannella on ampumaurheilun suosima latauksen tarkistuskumppani! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammukseen, ja suurin osa näistä vikoihin liittyy vaurioituneeseen, pullistuneeseen tai muuten virheelliseen messinkiin - ammusten pudottaminen mittalaitteeseen on tehokas tapa vähentää kalliiden toimintahäiriöiden riskiä. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, ja siksi ammusten johdonmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailuja varten. Armanovin ammusten tarkistuslaite on koneistettu korkealaatuisimmasta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleranssimääritysten mukaisella reikäleikkurilla. Gauge Boxin korkeus on tarkasti koneistettu vastaamaan kyseisen kaliiperin suurinta sallittua kokonaispituutta, ja tämä auttaa löytämään puutteellisesti istutetut luodit. Parannettu suunnittelu! Uusi lisäominaisuus on pohjan upotettu taso, joka on suunniteltu nopeampaan ja yksinkertaisempaan poistoon mittalaitteesta säiliöön. Koska tiedämme, etteivät sormesi mahdu. Saatavilla kaliipereissa: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 Special100 taskua mahdollistavat patruunoiden nopeamman pudottamisen kuin yksittäisiin tai 20 patruunan mittalaatikoihin, vähentäen testaamiseen käytettävää aikaa alle neljäsosaan! Mittalaite sisältää ilmaisen kääntyvän kannen, joten voit vain kääntää patruunat suoraan ammuslaatikoihin. Ei enää turhaa työtä. Tämän työkalun avulla voit testata 100 patruunaa melkein samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat kotelolaatikkoon. Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM case guard -laatikoiden tai jotkin mallit Dillon precision ammuslaatikoiden kanssa. Mitä pakettiin kuuluu? Tuotteeseen sisältyy tarkkuusalumiininen ammusten tarkistuslohko ja alumiininen kääntyvä kansi. Mikä tahansa muu tuote, joka saattaa näkyä valokuvissa tai videoissa tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintästensiili, MTM ammuslaatikko tai mikä tahansa muu), ei sisälly toimitukseen. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löydät täältä<
149.9 EUR 0 149,90 € *
Toimitusaika noin 5-7 päivää.
2 kpl. Euroopan varastossa
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 10 mm Auto
Tuotenro: EU2009945
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd. - 9x21 - Black
Valmistajan tuotenumero: GB9X21-BL 0712195457087 Armanovin 100 patruunan ammustarkistin kääntökannella on ampumaurheilun suosikki latauskumppani! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin, ja suurin osa niistä johtuu muotoiltujen, pullistuneiden tai muuten viallisten hylsyjen aiheuttamista ongelmista - ammusten pudottaminen mittalaitteeseen on tehokas tapa vähentää kalliiden toimintahäiriöiden riskiä. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, joten ammusten yhdenmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailuja varten. Armanovin ammustarkistin on koneistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleransseja noudattavalla reikätiivisteellä. Gauge-laatikon korkeus on tarkasti koneistettu vastaamaan kyseisen kaliiperin suurinta sallittua kokonaispituutta, ja tämä auttaa löytämään puutteellisesti istutetut luodit. Paranneltu muotoilu! Uusi lisäominaisuus on pohjan koverrettu taso, joka on suunniteltu nopeampaa ja yksinkertaisempaa poistoa mittalaitteesta astiaan varten. Koska tiedämme, etteivät sormesi mahdu. Saatavilla olevat kaliiperit: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 SpecialSadan taskun ansiosta voit pudottaa patruunat paljon nopeammin kuin yksittäiseen tai 20 patruunan laatikkoon, mikä lyhentää testausaikaasi alle neljäsosaan! Gauge toimitetaan ilmaisen kääntökannen kanssa, joten voit vain kääntää patruunat ammuslaatikoihin. Ei enää tuplatyötä. Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa lähes samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat rasiaan. Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM Case Guard -rasioissa tai tietyissä malleissa Dillon Precisionin ammuslaatikoissa. Mitä pakettiin kuuluu? Tuotteeseen sisältyy tarkka alumiininen ammustarkistinlohko ja alumiininen kääntökansi. Mikä tahansa muu tuote, joka voi näkyä tämän sivun valokuvissa tai videoissa (kuten OAL Uniformer, merkkaussabluuna, MTM:n ammuslaatikko tai mikä tahansa muu), ei sisälly toimitukseen. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löytyvät täältä<
129.9 EUR 0 129,90 € *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 9 x 21 mm
Tuotenro: EU2009950
ARMANOV Gauge box with Flip Cover - 100 rnd. - .357 Mag / .38 Special
Valmistajan tuotenumero: GB357 0650728064688 Armanovin 100 patruunan ammunnan tarkastaja kääntyvällä kannella on ampumaurheilun suosikki latausväline! Koska useimmat toimintahäiriöt liittyvät ammuksiin, ja suurin osa niistä johtuu viallisista, pullistuneista tai muuten viallisista hylsyistä - ammusten pudottaminen mittalaatikkoon on tehokas tapa vähentää kalliin toimintahäiriön riskiä. Monet urheiluampujat lataavat itse ammuksensa, ja siksi ammusten johdonmukaisuuden tarkistaminen on välttämätöntä, erityisesti kilpailuissa. Armanovin ammusten tarkastaja on koneistettu korkealaatuisesta alumiinista, ja taskut on viimeistelty erityisellä CIP-toleransseja noudattavalla reikänterällä. Mittalaatikon korkeus on koneistettu tarkasti kyseisen kaliiperin suurimman kokonaispatruunan pituuden mukaisesti ja tämä auttaa löytämään riittämättömästi istutetut luodit. Paranneltu muotoilu! Uusi lisäominaisuus on pohjan koverrettu taso, joka on suunniteltu nopeampaan ja yksinkertaisempaan poistoon mittalaatikosta säiliöön. Koska tiedämme, etteivät sormesi mahdu. Saatavilla olevat kaliiperit: 9x199x21.38 Super Comp / .Super Auto.40 S&W10 mm Auto.45 ACP.357 Mag / .38 SpecialSadalla taskulla voit pudottaa patruunat huomattavasti nopeammin kuin yksittäiseen tai 20 patruunan laatikkoon, mikä vähentää testausaikaasi alle neljäsosaan! Mittalaatikko toimitetaan ilmaisen kääntyvän kannen kanssa, joten voit vain kääntää patruunat ammuslaatikoihin. Ei enää turhaa työtä. Tällä työkalulla voit testata 100 patruunaa melkein samassa ajassa kuin kestää laittaa patruunat rasiassa. Tämä mittalaatikko toimii parhaiten MTM:n case guard -laatikoiden tai Dillon precisionin ammuslaatikoiden kanssa joissakin malleissa. Mitä pakettiin kuuluu? Tuotteeseen sisältyy tarkkuusalumiininen ammusten tarkastuslohko ja alumiininen kääntyvä kansi. Mikään muu tuote, joka voi näkyä valokuvassa tai videolla tällä sivulla (kuten OAL Uniformer, merkintämuotti, MTM:n ammuslaatikko tai mikä tahansa muu) ei sisälly toimitukseen. Kuinka se toimii: >Asennusohjeet löydät täältä<
149.9 EUR 0 149,90 € *
Uudelleen tilattu, toimitusaika n. 4-12 viikkoa Euroopan varastosta.
Ominaisuudet: Kapasiteetti: 100-Round Patruuna: 357 Magnum, 38 Special

Armanovin 100 patruunan ammustarkastaja kääntyvällä kannella on ampumaurheilun suosikki! Vähennä toimintahäiriöitä ja nopeuta tarkistusta. Tilaa nyt! ⚙️🎯

Varastossa
159,90 € * 144,90 € - 229,90 €*
5
Varastossa
54,90 € *
4,5
Varastossa
59,90 € *
0
Varastossa
74,90 € *
5