Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

PHASE 5 TACTICAL
AR-15 LO-PRO SLOPE NOSE FREE FLOAT QUAD RAILS

813318022066 100036018
Stays Solid Even in Tough Conditions
The Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail from Phase 5 gives your AR-15 a radical, futuristic look - but the looks are its least unique feature. The Lo-Pro is all about maximizing accessory mounting real estate, while minimizing weight and bulk. Hence, the front end that extends the top Picatinny rail well forward but slopes backward to the underside of the handguard to keep the "Slope Nose" as trim and maneuverable as possible. The Lo-Pro Slope Nose handguard comes in a Picatinny configuration with a full-length top Picatinny rail, plus partial Picatinny rail segments up front at the 3, 6 and 9 o'clock positions. The M-LOK® model has short Picatinny rail segments at the front and rear on top and rows of M-LOK® slots on the sides and bottom for an even more compact profile, yet not at the expense of accessory mounting freedom. Both models have pairs of side-positioned pushbutton QD sling swivel sockets at the front and rear. An overall "Coke bottle" contour means the part of the handguard your hand holds has an unusually small circumference that's easy to grasp. Machined 6061 T6 aluminum Matte black Type III hardcoat anodized finish Approx. 2.25" O.D., 1.35" I.D. Thoroughly de-burred for a smooth surface that's easy on the hand Non-rotating QD sling swivel sockets at front & rear sides Easy to install For use on AR-15 upper receivers only Available in a variety of lengths Picatinny railed & M-LOK® slot models to choose from Compactness and lots of accessory attachment points are only the part of the Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail's strengths. It also has Phase 5's ultra-secure True-fit™ mounting system that clamps around the entire circumference of the (included) proprietary barrel nut with six (6) evenly spaces attachment screws. Other mounting systems distort or pinch the handguard at the bottom, leading to excess stress on the 'guard or the barrel nut that can cause premature failure. Phase 5's True-fit system is extremely strong and secure! You can remove and reinstall your Lo-Pro Slope Nose handguard as often as you need to without risk of wearing it out.  
219.9 254.9 3 EUR
Tuotenro: 100036018
PHASE 5 TACTICAL 15 LOPRO SLOPE NOSE FREE FLOAT QUAD RAIL WITH M-LOK BLACK
Valmistajan tuotenumero: LPSN15MLOK 813318022066 Phase 5:n Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail antaa AR-15:lle radikaalin, futuristisen ilmeen - mutta ulkonäkö on sen vähiten ainutlaatuinen ominaisuus. Lo-Pro on suunniteltu maksimoimaan varusteiden kiinnityspinta-alan, samalla kun painoa ja kokoa minimoidaan. Siksi etuosa ulottuu Picatinny-kiskoa huomattavasti eteenpäin, mutta kaartuu taaksepäin kädensijan alapuolelle pitäen 'Slope Nose' -muotoilun mahdollisimman siroa ja ketteränä. Lo-Pro Slope Nose -kädensija on saatavilla Picatinny-konfiguraatiossa, jossa on täyspitkä ylä-Picatinny-kisko, sekä etuosassa 3, 6 ja 9 ajan kohdilla osittaiset Picatinny-kiskon segmentit. M-LOK®-mallissa on lyhyet Picatinny-kiskon segmentit etu- ja takaosassa yläpuolella sekä M-LOK®-paikkoja sivuilla ja pohjassa entistä kompaktimman profiilin saavuttamiseksi, mutta ei varustekiinnitysvapauden kustannuksella. Molemmissa malleissa on sivuille sijoitetut painonapilliset QD-hihnan kiinnityspaikat edessä ja takana. Kokonaisvaltainen 'Coca-Cola pullo' -muotoilu tarkoittaa, että kädensijan osa, josta pidät kiinni, on poikkeuksellisen pieni ympärysmitta, joka on helppo tarttua. Koneistettu 6061 T6 alumiini Mattamusta Type III kova-anodisoitu viimeistely Noin 2.25" ulkohalkaisija, 1.35" sisähalkaisija Huolellisesti tasoitettu sileä pinta, joka on kädelle miellyttävä Ei-pyörivät QD-hihnan kiinnityspaikat etu- ja takasivuilla Helppo asentaa Vain AR-15 ylävastaanottimiin käytettäväksi Saatavilla useita pituuksia Picatinny-kiskoilla ja M-LOK®-paikoilla varustetut mallit valittavissa Kompaktius ja lukuisat varusteiden kiinnityspisteet ovat vain osa Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Railin vahvuuksia. Siinä on myös Phase 5:n erittäin turvallinen True-fit™ kiinnitysjärjestelmä, joka kiinnittyy koko ympärysmittansa osalta (mukana tulevaan) patentoituun piippumutteriin kuudella (6) tasavälisellä kiinnitysruuvilla. Muut kiinnitysjärjestelmät vääristävät tai puristavat kädensijaa alaosasta, mikä johtaa ylimääräiseen rasitukseen 'guardissa tai piippumutterissa, mikä voi aiheuttaa ennenaikaisen vian. Phase 5:n True-fit-järjestelmä on erittäin vahva ja luotettava! Voit irrottaa ja asentaa uudelleen Lo-Pro Slope Nose -kädensijasi niin usein kuin tarvitset ilman, että se kuluisi.
254.9 EUR 3 254,90 € *
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.
3 kpl. USA:n varastossa
Ominaisuudet: Merkki: AR-15 Pituus: 15 Tyyppi: Quad Rail Tyyppi: Free Float Väri: Black

Ominaisuudet

Pituus: 15 Tyyli: Quad Rail Tyyppi: Free Float Valmistaja: AR-15 Väri: Black Toimituksen paino: 0,483kg Toimituksen korkeus: 51mm Toimituksen leveys: 114mm Toimituksen pituus: 470mm

Tuotekuvaus

Made in USA
USA:n vientiluvan tyyppi: 0A501.y.1



Tuotenro: 100036013
PHASE 5 TACTICAL 10.5 LO-PRO SLOPE NOSE FREE FLOAT QUAD RAIL BLACK
Valmistajan tuotenumero: LPSN105 813318024770 Phase 5:n Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail antaa AR-15:lle radikaalin, futuristisen ilmeen - mutta ulkonäkö on sen vähiten ainutlaatuinen ominaisuus. Lo-Pro on suunniteltu maksimoimaan varusteiden kiinnityspinta-alan, samalla kun painoa ja kokoa minimoidaan. Siksi etuosa ulottuu Picatinny-kiskoa huomattavasti eteenpäin, mutta kaartuu taaksepäin kädensijan alapuolelle pitäen 'Slope Nose' -muotoilun mahdollisimman siroa ja ketteränä. Lo-Pro Slope Nose -kädensija on saatavilla Picatinny-konfiguraatiossa, jossa on täyspitkä ylä-Picatinny-kisko, sekä etuosassa 3, 6 ja 9 ajan kohdilla osittaiset Picatinny-kiskon segmentit. M-LOK®-mallissa on lyhyet Picatinny-kiskon segmentit etu- ja takaosassa yläpuolella sekä M-LOK®-paikkoja sivuilla ja pohjassa entistä kompaktimman profiilin saavuttamiseksi, mutta ei varustekiinnitysvapauden kustannuksella. Molemmissa malleissa on sivuille sijoitetut painonapilliset QD-hihnan kiinnityspaikat edessä ja takana. Kokonaisvaltainen 'Coca-Cola pullo' -muotoilu tarkoittaa, että kädensijan osa, josta pidät kiinni, on poikkeuksellisen pieni ympärysmitta, joka on helppo tarttua. Koneistettu 6061 T6 alumiini Mattamusta Type III kova-anodisoitu viimeistely Noin 2.25" ulkohalkaisija, 1.35" sisähalkaisija Huolellisesti tasoitettu sileä pinta, joka on kädelle miellyttävä Ei-pyörivät QD-hihnan kiinnityspaikat etu- ja takasivuilla Helppo asentaa Vain AR-15 ylävastaanottimiin käytettäväksi Saatavilla useita pituuksia Picatinny-kiskoilla ja M-LOK®-paikoilla varustetut mallit valittavissa Kompaktius ja lukuisat varusteiden kiinnityspisteet ovat vain osa Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Railin vahvuuksia. Siinä on myös Phase 5:n erittäin turvallinen True-fit™ kiinnitysjärjestelmä, joka kiinnittyy koko ympärysmittansa osalta (mukana tulevaan) patentoituun piippumutteriin kuudella (6) tasavälisellä kiinnitysruuvilla. Muut kiinnitysjärjestelmät vääristävät tai puristavat kädensijaa alaosasta, mikä johtaa ylimääräiseen rasitukseen 'guardissa tai piippumutterissa, mikä voi aiheuttaa ennenaikaisen vian. Phase 5:n True-fit-järjestelmä on erittäin vahva ja luotettava! Voit irrottaa ja asentaa uudelleen Lo-Pro Slope Nose -kädensijasi niin usein kuin tarvitset ilman, että se kuluisi.
219.9 EUR 0 219,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Merkki: AR-15 Pituus: 10.5 Tyyppi: Quad Rail Tyyppi: Free Float Väri: Black
Tuotenro: 100036015
PHASE 5 TACTICAL 13 IN LO-PRO SLOPE NOSE FREE FLOAT QUAD RAIL BLACK
Valmistajan tuotenumero: LPSN13 813318024985 Phase 5:n Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail antaa AR-15:lle radikaalin, futuristisen ilmeen - mutta ulkonäkö on sen vähiten ainutlaatuinen ominaisuus. Lo-Pro on suunniteltu maksimoimaan varusteiden kiinnityspinta-alan, samalla kun painoa ja kokoa minimoidaan. Siksi etuosa ulottuu Picatinny-kiskoa huomattavasti eteenpäin, mutta kaartuu taaksepäin kädensijan alapuolelle pitäen 'Slope Nose' -muotoilun mahdollisimman siroa ja ketteränä. Lo-Pro Slope Nose -kädensija on saatavilla Picatinny-konfiguraatiossa, jossa on täyspitkä ylä-Picatinny-kisko, sekä etuosassa 3, 6 ja 9 ajan kohdilla osittaiset Picatinny-kiskon segmentit. M-LOK®-mallissa on lyhyet Picatinny-kiskon segmentit etu- ja takaosassa yläpuolella sekä M-LOK®-paikkoja sivuilla ja pohjassa entistä kompaktimman profiilin saavuttamiseksi, mutta ei varustekiinnitysvapauden kustannuksella. Molemmissa malleissa on sivuille sijoitetut painonapilliset QD-hihnan kiinnityspaikat edessä ja takana. Kokonaisvaltainen 'Coca-Cola pullo' -muotoilu tarkoittaa, että kädensijan osa, josta pidät kiinni, on poikkeuksellisen pieni ympärysmitta, joka on helppo tarttua. Koneistettu 6061 T6 alumiini Mattamusta Type III kova-anodisoitu viimeistely Noin 2.25" ulkohalkaisija, 1.35" sisähalkaisija Huolellisesti tasoitettu sileä pinta, joka on kädelle miellyttävä Ei-pyörivät QD-hihnan kiinnityspaikat etu- ja takasivuilla Helppo asentaa Vain AR-15 ylävastaanottimiin käytettäväksi Saatavilla useita pituuksia Picatinny-kiskoilla ja M-LOK®-paikoilla varustetut mallit valittavissa Kompaktius ja lukuisat varusteiden kiinnityspisteet ovat vain osa Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Railin vahvuuksia. Siinä on myös Phase 5:n erittäin turvallinen True-fit™ kiinnitysjärjestelmä, joka kiinnittyy koko ympärysmittansa osalta (mukana tulevaan) patentoituun piippumutteriin kuudella (6) tasavälisellä kiinnitysruuvilla. Muut kiinnitysjärjestelmät vääristävät tai puristavat kädensijaa alaosasta, mikä johtaa ylimääräiseen rasitukseen 'guardissa tai piippumutterissa, mikä voi aiheuttaa ennenaikaisen vian. Phase 5:n True-fit-järjestelmä on erittäin vahva ja luotettava! Voit irrottaa ja asentaa uudelleen Lo-Pro Slope Nose -kädensijasi niin usein kuin tarvitset ilman, että se kuluisi.
244.9 EUR 0 244,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Merkki: AR-15 Pituus: 13 Tyyppi: Quad Rail Tyyppi: Free Float Väri: Black
Stays Solid Even in Tough Conditions
The Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail from Phase 5 gives your AR-15 a radical, futuristic look - but the looks are its least unique feature. The Lo-Pro is all about maximizing accessory mounting real estate, while minimizing weight and bulk. Hence, the front end that extends the top Picatinny rail well forward but slopes backward to the underside of the handguard to keep the "Slope Nose" as trim and maneuverable as possible. The Lo-Pro Slope Nose handguard comes in a Picatinny configuration with a full-length top Picatinny rail, plus partial Picatinny rail segments up front at the 3, 6 and 9 o'clock positions. The M-LOK® model has short Picatinny rail segments at the front and rear on top and rows of M-LOK® slots on the sides and bottom for an even more compact profile, yet not at the expense of accessory mounting freedom. Both models have pairs of side-positioned pushbutton QD sling swivel sockets at the front and rear. An overall "Coke bottle" contour means the part of the handguard your hand holds has an unusually small circumference that's easy to grasp. Machined 6061 T6 aluminum Matte black Type III hardcoat anodized finish Approx. 2.25" O.D., 1.35" I.D. Thoroughly de-burred for a smooth surface that's easy on the hand Non-rotating QD sling swivel sockets at front & rear sides Easy to install For use on AR-15 upper receivers only Available in a variety of lengths Picatinny railed & M-LOK® slot models to choose from Compactness and lots of accessory attachment points are only the part of the Lo-Pro Slope Nose Free Float Quad Rail's strengths. It also has Phase 5's ultra-secure True-fit™ mounting system that clamps around the entire circumference of the (included) proprietary barrel nut with six (6) evenly spaces attachment screws. Other mounting systems distort or pinch the handguard at the bottom, leading to excess stress on the 'guard or the barrel nut that can cause premature failure. Phase 5's True-fit system is extremely strong and secure! You can remove and reinstall your Lo-Pro Slope Nose handguard as often as you need to without risk of wearing it out.  
Uutiskirje