Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

BRAVO COMPANY
AR-15 BCMGUNFIGHTER MCMR HANDGUARD M-LOK FREE FLOAT

812526021618 100026764
Free-Float Aluminum Handguard Ready for M-LOK? Accessories
Bravo Company’s BCM MCMR M-LOK® Compatible Modular Rail handguard gives you a full-length topside Picatinny and seven rows of M-LOK® slots to ensure you have vast expanse of room for mounting accessories. Engineered to minimize bulk, the MCMR is essentially Bravo Company’s popular KMR handguard adapted for the M-LOK® accessory mounting system originally developed by Magpul. The MCMR M-LOK® Compatible Modular Rail handguard gives you a streamlined, clean-looking rifle that is also easy to grasp and maneuver. The MCMR free-floats your barrel, so the weight of the handguard and attached accessories won’t compromise the gun’s accuracy. Engineered for exceptional cross-sectional strength Available in a variety of lengths to fit your rifle & suit your needs Top Picatinny rail is T-marked INCLUDES Proprietary steel barrel nut (same one used on BCM KMR, MCMR and QRF handguards) & installation instructions The BCM MMR M-LOK ® Compatible Modular Rail handguard is fully dehorned so there are no sharp edges to bite into your hand or snag on your gear. It’s machined from 6061 T6 aluminum for the optimum balance of strength vs. weight, then given a hardcoat anodized finish for extra surface strength and corrosion resistance (yes, aluminum will corrode - look at an older car with factory alloy wheels!).  
269.9 309.9 6 EUR
Tuotenro: 100026764
BRAVO COMPANY MCMR HANDGUARD 15" M-LOK FREE FLOAT BLACK
Valmistajan tuotenumero: BCMMCMR15556BLK 812526021618 Bravo Companyn BCM MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa täyspitkän Picatinny-kiskon päälle ja seitsemän riviä M-LOK® -paikkoja varusteiden kiinnittämiseen. Kädensija on suunniteltu minimoimaan kokoa, ja se on käytännössä Bravon Companyn suosittu KMR-kädensija, joka on sovitettu Magpulin kehittämään M-LOK®-varustekiinnitysjärjestelmään. MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa virtaviivaisen, siistin näköisen kiväärin, joka on myös helppo tarttua ja liikutella. MCMR vapauttaa piipun, joten kädensijan ja kiinnitettyjen varusteiden paino ei vaikuta aseen tarkkuuteen. Suunniteltu poikkeuksellisen poikkileikkauslujuuden saavuttamiseksi. Saatavilla eri pituuksissa sopimaan kivääriisi ja tarpeisiisi. Yläpuolella oleva Picatinny-kisko on T-merkitty. SISÄLTÄÄ Oma teräksinen piippumutteri (samaa käytetään BCM KMR, MCMR ja QRF -kädensijoissa) & asennusohjeet. BCM MMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija on täysin taltattu, joten siinä ei ole teräviä reunoja pureutumaan käteesi tai takertumaan varusteisiisi. Se on koneistettu 6061 T6 -alumiinista, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja painon välillä, ja sille on annettu hardcoat-anodisoitu viimeistely lisäpinnan lujuuden ja korroosionkestävyyden saavuttamiseksi (kyllä, alumiini ruostuu - katso vanhemman auton tehdasvalmisteisia alumiinivanteita!).
309.9 EUR 0 309,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Pituus: 15 Tyyppi: M-LOK Tyyppi: Free Float Väri: Black

Ominaisuudet

Materiaali: Aluminum Pituus: 15 Tyyli: M-LOK Tyyppi: Free Float Valmistaja: AR-15 Väri: Black Toimituksen paino: 0,594kg Toimituksen korkeus: 76mm Toimituksen leveys: 76mm Toimituksen pituus: 508mm

Tuotekuvaus

Made in USA
USA:n vientiluvan tyyppi: 0A501.y.1



Tuotenro: 100026761
BRAVO COMPANY MCMR HANDGUARD 9" M-LOK FREE FLOAT BLACK
Valmistajan tuotenumero: BCMMCMR9556BLK 812526021649 Bravo Companyn BCM MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa täyspitkän Picatinny-kiskon päälle ja seitsemän riviä M-LOK® -paikkoja varusteiden kiinnittämiseen. Kädensija on suunniteltu minimoimaan kokoa, ja se on käytännössä Bravon Companyn suosittu KMR-kädensija, joka on sovitettu Magpulin kehittämään M-LOK®-varustekiinnitysjärjestelmään. MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa virtaviivaisen, siistin näköisen kiväärin, joka on myös helppo tarttua ja liikutella. MCMR vapauttaa piipun, joten kädensijan ja kiinnitettyjen varusteiden paino ei vaikuta aseen tarkkuuteen. Suunniteltu poikkeuksellisen poikkileikkauslujuuden saavuttamiseksi. Saatavilla eri pituuksissa sopimaan kivääriisi ja tarpeisiisi. Yläpuolella oleva Picatinny-kisko on T-merkitty. SISÄLTÄÄ Oma teräksinen piippumutteri (samaa käytetään BCM KMR, MCMR ja QRF -kädensijoissa) & asennusohjeet. BCM MMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija on täysin taltattu, joten siinä ei ole teräviä reunoja pureutumaan käteesi tai takertumaan varusteisiisi. Se on koneistettu 6061 T6 -alumiinista, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja painon välillä, ja sille on annettu hardcoat-anodisoitu viimeistely lisäpinnan lujuuden ja korroosionkestävyyden saavuttamiseksi (kyllä, alumiini ruostuu - katso vanhemman auton tehdasvalmisteisia alumiinivanteita!).
274.9 EUR 1 274,90 € *
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.
1 kpl. USA:n varastossa
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Pituus: 9 Tyyppi: M-LOK Tyyppi: Free Float Väri: Black
Tuotenro: 100026762
BRAVO COMPANY MCMR HANDGUARD 10" M-LOK FREE FLOAT BLACK
Valmistajan tuotenumero: BCMMCMR10556BLK 812526021632 Bravo Companyn BCM MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa täyspitkän Picatinny-kiskon päälle ja seitsemän riviä M-LOK® -paikkoja varusteiden kiinnittämiseen. Kädensija on suunniteltu minimoimaan kokoa, ja se on käytännössä Bravon Companyn suosittu KMR-kädensija, joka on sovitettu Magpulin kehittämään M-LOK®-varustekiinnitysjärjestelmään. MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa virtaviivaisen, siistin näköisen kiväärin, joka on myös helppo tarttua ja liikutella. MCMR vapauttaa piipun, joten kädensijan ja kiinnitettyjen varusteiden paino ei vaikuta aseen tarkkuuteen. Suunniteltu poikkeuksellisen poikkileikkauslujuuden saavuttamiseksi. Saatavilla eri pituuksissa sopimaan kivääriisi ja tarpeisiisi. Yläpuolella oleva Picatinny-kisko on T-merkitty. SISÄLTÄÄ Oma teräksinen piippumutteri (samaa käytetään BCM KMR, MCMR ja QRF -kädensijoissa) & asennusohjeet. BCM MMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija on täysin taltattu, joten siinä ei ole teräviä reunoja pureutumaan käteesi tai takertumaan varusteisiisi. Se on koneistettu 6061 T6 -alumiinista, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja painon välillä, ja sille on annettu hardcoat-anodisoitu viimeistely lisäpinnan lujuuden ja korroosionkestävyyden saavuttamiseksi (kyllä, alumiini ruostuu - katso vanhemman auton tehdasvalmisteisia alumiinivanteita!).
279.9 EUR 0 279,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Pituus: 10 Tyyppi: M-LOK Tyyppi: Free Float Väri: Black
Tuotenro: 100026763
BRAVO COMPANY MCMR HANDGUARD 13" M-LOK FREE FLOAT BLACK
Valmistajan tuotenumero: BCMMCMR13556BLK 812526021625 Bravo Companyn BCM MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa täyspitkän Picatinny-kiskon päälle ja seitsemän riviä M-LOK® -paikkoja varusteiden kiinnittämiseen. Kädensija on suunniteltu minimoimaan kokoa, ja se on käytännössä Bravon Companyn suosittu KMR-kädensija, joka on sovitettu Magpulin kehittämään M-LOK®-varustekiinnitysjärjestelmään. MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa virtaviivaisen, siistin näköisen kiväärin, joka on myös helppo tarttua ja liikutella. MCMR vapauttaa piipun, joten kädensijan ja kiinnitettyjen varusteiden paino ei vaikuta aseen tarkkuuteen. Suunniteltu poikkeuksellisen poikkileikkauslujuuden saavuttamiseksi. Saatavilla eri pituuksissa sopimaan kivääriisi ja tarpeisiisi. Yläpuolella oleva Picatinny-kisko on T-merkitty. SISÄLTÄÄ Oma teräksinen piippumutteri (samaa käytetään BCM KMR, MCMR ja QRF -kädensijoissa) & asennusohjeet. BCM MMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija on täysin taltattu, joten siinä ei ole teräviä reunoja pureutumaan käteesi tai takertumaan varusteisiisi. Se on koneistettu 6061 T6 -alumiinista, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja painon välillä, ja sille on annettu hardcoat-anodisoitu viimeistely lisäpinnan lujuuden ja korroosionkestävyyden saavuttamiseksi (kyllä, alumiini ruostuu - katso vanhemman auton tehdasvalmisteisia alumiinivanteita!).
294.9 EUR 0 294,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Pituus: 13 Tyyppi: M-LOK Tyyppi: Free Float Väri: Black
Tuotenro: 100026760
BRAVO COMPANY MCMR HANDGUARD 8" M-LOK FREE FLOAT BLACK
Valmistajan tuotenumero: BCMMCMR8556BLK 812526021663 Bravo Companyn BCM MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa täyspitkän Picatinny-kiskon päälle ja seitsemän riviä M-LOK® -paikkoja varusteiden kiinnittämiseen. Kädensija on suunniteltu minimoimaan kokoa, ja se on käytännössä Bravon Companyn suosittu KMR-kädensija, joka on sovitettu Magpulin kehittämään M-LOK®-varustekiinnitysjärjestelmään. MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa virtaviivaisen, siistin näköisen kiväärin, joka on myös helppo tarttua ja liikutella. MCMR vapauttaa piipun, joten kädensijan ja kiinnitettyjen varusteiden paino ei vaikuta aseen tarkkuuteen. Suunniteltu poikkeuksellisen poikkileikkauslujuuden saavuttamiseksi. Saatavilla eri pituuksissa sopimaan kivääriisi ja tarpeisiisi. Yläpuolella oleva Picatinny-kisko on T-merkitty. SISÄLTÄÄ Oma teräksinen piippumutteri (samaa käytetään BCM KMR, MCMR ja QRF -kädensijoissa) & asennusohjeet. BCM MMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija on täysin taltattu, joten siinä ei ole teräviä reunoja pureutumaan käteesi tai takertumaan varusteisiisi. Se on koneistettu 6061 T6 -alumiinista, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja painon välillä, ja sille on annettu hardcoat-anodisoitu viimeistely lisäpinnan lujuuden ja korroosionkestävyyden saavuttamiseksi (kyllä, alumiini ruostuu - katso vanhemman auton tehdasvalmisteisia alumiinivanteita!).
269.9 EUR 0 269,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Pituus: 8 Tyyppi: M-LOK Tyyppi: Free Float Väri: Black
Tuotenro: 100026759
BRAVO COMPANY MCMR HANDGUARD 7" M-LOK FREE FLOAT BLACK
Valmistajan tuotenumero: BCMMCMR7556BLK 812526021656 Bravo Companyn BCM MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa täyspitkän Picatinny-kiskon päälle ja seitsemän riviä M-LOK® -paikkoja varusteiden kiinnittämiseen. Kädensija on suunniteltu minimoimaan kokoa, ja se on käytännössä Bravon Companyn suosittu KMR-kädensija, joka on sovitettu Magpulin kehittämään M-LOK®-varustekiinnitysjärjestelmään. MCMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija tarjoaa virtaviivaisen, siistin näköisen kiväärin, joka on myös helppo tarttua ja liikutella. MCMR vapauttaa piipun, joten kädensijan ja kiinnitettyjen varusteiden paino ei vaikuta aseen tarkkuuteen. Suunniteltu poikkeuksellisen poikkileikkauslujuuden saavuttamiseksi. Saatavilla eri pituuksissa sopimaan kivääriisi ja tarpeisiisi. Yläpuolella oleva Picatinny-kisko on T-merkitty. SISÄLTÄÄ Oma teräksinen piippumutteri (samaa käytetään BCM KMR, MCMR ja QRF -kädensijoissa) & asennusohjeet. BCM MMR M-LOK® -yhteensopiva modulaarinen kiskokädensija on täysin taltattu, joten siinä ei ole teräviä reunoja pureutumaan käteesi tai takertumaan varusteisiisi. Se on koneistettu 6061 T6 -alumiinista, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon lujuuden ja painon välillä, ja sille on annettu hardcoat-anodisoitu viimeistely lisäpinnan lujuuden ja korroosionkestävyyden saavuttamiseksi (kyllä, alumiini ruostuu - katso vanhemman auton tehdasvalmisteisia alumiinivanteita!).
269.9 EUR 0 269,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Pituus: 7 Tyyppi: M-LOK Tyyppi: Free Float Väri: Black
Free-Float Aluminum Handguard Ready for M-LOK? Accessories
Bravo Company’s BCM MCMR M-LOK® Compatible Modular Rail handguard gives you a full-length topside Picatinny and seven rows of M-LOK® slots to ensure you have vast expanse of room for mounting accessories. Engineered to minimize bulk, the MCMR is essentially Bravo Company’s popular KMR handguard adapted for the M-LOK® accessory mounting system originally developed by Magpul. The MCMR M-LOK® Compatible Modular Rail handguard gives you a streamlined, clean-looking rifle that is also easy to grasp and maneuver. The MCMR free-floats your barrel, so the weight of the handguard and attached accessories won’t compromise the gun’s accuracy. Engineered for exceptional cross-sectional strength Available in a variety of lengths to fit your rifle & suit your needs Top Picatinny rail is T-marked INCLUDES Proprietary steel barrel nut (same one used on BCM KMR, MCMR and QRF handguards) & installation instructions The BCM MMR M-LOK ® Compatible Modular Rail handguard is fully dehorned so there are no sharp edges to bite into your hand or snag on your gear. It’s machined from 6061 T6 aluminum for the optimum balance of strength vs. weight, then given a hardcoat anodized finish for extra surface strength and corrosion resistance (yes, aluminum will corrode - look at an older car with factory alloy wheels!).  
Uutiskirje