Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
430105112
The MUFF is a stowable, sub-abdominal handwarmer designed in collaboration with Spiritus’ friends over at WRMFZY. It was built to remedy to the pain of operating in cold temperatures and having nowhere for hands to retreat to in between fine motor skill tasks. Unlike much bulkier offerings, The MUFF is designed to be compact and stay out of your way when not in use. It also features a multi-purpose gear pocket, so the wearer does not have to sacrifice as much valuable storage real estate on the body in exchange for maintaining finger dexterity in the winter. The MUFF can be mounted to the bottom of a Spiritus Systems plate carrier or chest rig system using the integrated hook & loop tab, or as a standalone waist pack when used with the included waist strap. The MUFF features a compressible main compartment that is lined with Polartec Wind Pro ® and capped on both sides with an elastic cuff that helps seal in heat and keep out wind when in use. The outer shell is a combination of stretch woven and Cordura for a functional mixture of comfort, and abrasion resistance in high-wear areas. The MUFF can be stowed by folding in the cuff edges and then rolling up the primary compartment until the two zipper halves meet and can be connected. Re-deploying is a quick and easy single-zip process.
234.9 234.9 5 EUR
Tuotenro: 430105112
SPIRITUS SYSTEMS THE MUFF - BLACK
Valmistajan tuotenumero: BUMFFBK THE MUFF on säilytettävä, vatsan alapuolelle sijoittuva käsienlämmitin, joka on suunniteltu yhteistyössä Spirituksen ystävien kanssa WRMFZY:ltä. Se on kehitetty ratkaisemaan kylmissä olosuhteissa toimimisen aiheuttamaa tuskaa ja tarjoamaan käsille suojapaikan hienomotoristen tehtävien välillä. Toisin kuin moni muu kömpelömpi vaihtoehto, THE MUFF on suunniteltu kompaktiksi ja pysymään tieltä pois, kun sitä ei käytetä. Siinä on myös monikäyttöinen varustetasku, joten käyttäjän ei tarvitse uhrata yhtä paljon arvokasta säilytystilaa keholtaan säilyttääkseen sormien notkeuden talvella. THE MUFF voidaan kiinnittää Spiritus Systems -levyliivin tai rintarepun alaosaan integroidun tarrakiinnityksen avulla, tai sitä voidaan käyttää itsenäisenä vyölaukkuna mukana tulevan vyöhihnan kanssa. THE MUFF:ssa on puristettava päälokero, joka on vuorattu Polartec Wind Pro® -materiaalilla ja molemmin puolin joustavilla hihansuilla, jotka auttavat pitämään lämmön sisällä ja tuulen ulkona käytön aikana. Ulkokuori on yhdistelmä joustavaa kudosta ja Corduraa, mikä tarjoaa toiminnallisen sekoituksen mukavuutta ja hankauksenkestävyyttä kovassa käytössä olevilla alueilla. THE MUFF voidaan säilyttää taittamalla hihansuiden reunat sisään ja rullaamalla päälokeroa, kunnes kaksi vetoketjun puoliskoa kohtaavat ja voidaan yhdistää. Uudelleen käyttöönotto on nopea ja helppo yhden vetoketjun avaamisprosessi.
234.9 EUR 0 234,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Väri: Black

Ominaisuudet

Väri: Black Toimituksen paino: 0,275kg Toimituksen korkeus: 51mm Toimituksen leveys: 305mm Toimituksen pituus: 229mm

Tuotekuvaus

Made in USA



Tuotenro: 430105113
SPIRITUS SYSTEMS THE MUFF - COYOTE BROWN
Valmistajan tuotenumero: BUMFFCB THE MUFF on säilytettävä, vatsan alapuolelle sijoittuva käsienlämmitin, joka on suunniteltu yhteistyössä Spirituksen ystävien kanssa WRMFZY:ltä. Se on kehitetty ratkaisemaan kylmissä olosuhteissa toimimisen aiheuttamaa tuskaa ja tarjoamaan käsille suojapaikan hienomotoristen tehtävien välillä. Toisin kuin moni muu kömpelömpi vaihtoehto, THE MUFF on suunniteltu kompaktiksi ja pysymään tieltä pois, kun sitä ei käytetä. Siinä on myös monikäyttöinen varustetasku, joten käyttäjän ei tarvitse uhrata yhtä paljon arvokasta säilytystilaa keholtaan säilyttääkseen sormien notkeuden talvella. THE MUFF voidaan kiinnittää Spiritus Systems -levyliivin tai rintarepun alaosaan integroidun tarrakiinnityksen avulla, tai sitä voidaan käyttää itsenäisenä vyölaukkuna mukana tulevan vyöhihnan kanssa. THE MUFF:ssa on puristettava päälokero, joka on vuorattu Polartec Wind Pro® -materiaalilla ja molemmin puolin joustavilla hihansuilla, jotka auttavat pitämään lämmön sisällä ja tuulen ulkona käytön aikana. Ulkokuori on yhdistelmä joustavaa kudosta ja Corduraa, mikä tarjoaa toiminnallisen sekoituksen mukavuutta ja hankauksenkestävyyttä kovassa käytössä olevilla alueilla. THE MUFF voidaan säilyttää taittamalla hihansuiden reunat sisään ja rullaamalla päälokeroa, kunnes kaksi vetoketjun puoliskoa kohtaavat ja voidaan yhdistää. Uudelleen käyttöönotto on nopea ja helppo yhden vetoketjun avaamisprosessi.
234.9 EUR 0 234,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Väri: Coyote Brown
Tuotenro: 430105114
SPIRITUS SYSTEMS THE MUFF - MULTICAM
Valmistajan tuotenumero: BUMFFMC THE MUFF on säilytettävä, vatsan alapuolelle sijoittuva käsienlämmitin, joka on suunniteltu yhteistyössä Spirituksen ystävien kanssa WRMFZY:ltä. Se on kehitetty ratkaisemaan kylmissä olosuhteissa toimimisen aiheuttamaa tuskaa ja tarjoamaan käsille suojapaikan hienomotoristen tehtävien välillä. Toisin kuin moni muu kömpelömpi vaihtoehto, THE MUFF on suunniteltu kompaktiksi ja pysymään tieltä pois, kun sitä ei käytetä. Siinä on myös monikäyttöinen varustetasku, joten käyttäjän ei tarvitse uhrata yhtä paljon arvokasta säilytystilaa keholtaan säilyttääkseen sormien notkeuden talvella. THE MUFF voidaan kiinnittää Spiritus Systems -levyliivin tai rintarepun alaosaan integroidun tarrakiinnityksen avulla, tai sitä voidaan käyttää itsenäisenä vyölaukkuna mukana tulevan vyöhihnan kanssa. THE MUFF:ssa on puristettava päälokero, joka on vuorattu Polartec Wind Pro® -materiaalilla ja molemmin puolin joustavilla hihansuilla, jotka auttavat pitämään lämmön sisällä ja tuulen ulkona käytön aikana. Ulkokuori on yhdistelmä joustavaa kudosta ja Corduraa, mikä tarjoaa toiminnallisen sekoituksen mukavuutta ja hankauksenkestävyyttä kovassa käytössä olevilla alueilla. THE MUFF voidaan säilyttää taittamalla hihansuiden reunat sisään ja rullaamalla päälokeroa, kunnes kaksi vetoketjun puoliskoa kohtaavat ja voidaan yhdistää. Uudelleen käyttöönotto on nopea ja helppo yhden vetoketjun avaamisprosessi.
234.9 EUR 0 234,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Väri: Multi-Cam
Tuotenro: 430105115
SPIRITUS SYSTEMS THE MUFF - RANGER GREEN
Valmistajan tuotenumero: BUMFFRG THE MUFF on säilytettävä, vatsan alapuolelle sijoittuva käsienlämmitin, joka on suunniteltu yhteistyössä Spirituksen ystävien kanssa WRMFZY:ltä. Se on kehitetty ratkaisemaan kylmissä olosuhteissa toimimisen aiheuttamaa tuskaa ja tarjoamaan käsille suojapaikan hienomotoristen tehtävien välillä. Toisin kuin moni muu kömpelömpi vaihtoehto, THE MUFF on suunniteltu kompaktiksi ja pysymään tieltä pois, kun sitä ei käytetä. Siinä on myös monikäyttöinen varustetasku, joten käyttäjän ei tarvitse uhrata yhtä paljon arvokasta säilytystilaa keholtaan säilyttääkseen sormien notkeuden talvella. THE MUFF voidaan kiinnittää Spiritus Systems -levyliivin tai rintarepun alaosaan integroidun tarrakiinnityksen avulla, tai sitä voidaan käyttää itsenäisenä vyölaukkuna mukana tulevan vyöhihnan kanssa. THE MUFF:ssa on puristettava päälokero, joka on vuorattu Polartec Wind Pro® -materiaalilla ja molemmin puolin joustavilla hihansuilla, jotka auttavat pitämään lämmön sisällä ja tuulen ulkona käytön aikana. Ulkokuori on yhdistelmä joustavaa kudosta ja Corduraa, mikä tarjoaa toiminnallisen sekoituksen mukavuutta ja hankauksenkestävyyttä kovassa käytössä olevilla alueilla. THE MUFF voidaan säilyttää taittamalla hihansuiden reunat sisään ja rullaamalla päälokeroa, kunnes kaksi vetoketjun puoliskoa kohtaavat ja voidaan yhdistää. Uudelleen käyttöönotto on nopea ja helppo yhden vetoketjun avaamisprosessi.
234.9 EUR 0 234,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Väri: Ranger Green
Tuotenro: 430105116
SPIRITUS SYSTEMS THE MUFF - WOLF GREY
Valmistajan tuotenumero: BUMFFWG THE MUFF on säilytettävä, vatsan alapuolelle sijoittuva käsienlämmitin, joka on suunniteltu yhteistyössä Spirituksen ystävien kanssa WRMFZY:ltä. Se on kehitetty ratkaisemaan kylmissä olosuhteissa toimimisen aiheuttamaa tuskaa ja tarjoamaan käsille suojapaikan hienomotoristen tehtävien välillä. Toisin kuin moni muu kömpelömpi vaihtoehto, THE MUFF on suunniteltu kompaktiksi ja pysymään tieltä pois, kun sitä ei käytetä. Siinä on myös monikäyttöinen varustetasku, joten käyttäjän ei tarvitse uhrata yhtä paljon arvokasta säilytystilaa keholtaan säilyttääkseen sormien notkeuden talvella. THE MUFF voidaan kiinnittää Spiritus Systems -levyliivin tai rintarepun alaosaan integroidun tarrakiinnityksen avulla, tai sitä voidaan käyttää itsenäisenä vyölaukkuna mukana tulevan vyöhihnan kanssa. THE MUFF:ssa on puristettava päälokero, joka on vuorattu Polartec Wind Pro® -materiaalilla ja molemmin puolin joustavilla hihansuilla, jotka auttavat pitämään lämmön sisällä ja tuulen ulkona käytön aikana. Ulkokuori on yhdistelmä joustavaa kudosta ja Corduraa, mikä tarjoaa toiminnallisen sekoituksen mukavuutta ja hankauksenkestävyyttä kovassa käytössä olevilla alueilla. THE MUFF voidaan säilyttää taittamalla hihansuiden reunat sisään ja rullaamalla päälokeroa, kunnes kaksi vetoketjun puoliskoa kohtaavat ja voidaan yhdistää. Uudelleen käyttöönotto on nopea ja helppo yhden vetoketjun avaamisprosessi.
234.9 EUR 0 234,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Väri: Wolf Grey
The MUFF is a stowable, sub-abdominal handwarmer designed in collaboration with Spiritus’ friends over at WRMFZY. It was built to remedy to the pain of operating in cold temperatures and having nowhere for hands to retreat to in between fine motor skill tasks. Unlike much bulkier offerings, The MUFF is designed to be compact and stay out of your way when not in use. It also features a multi-purpose gear pocket, so the wearer does not have to sacrifice as much valuable storage real estate on the body in exchange for maintaining finger dexterity in the winter. The MUFF can be mounted to the bottom of a Spiritus Systems plate carrier or chest rig system using the integrated hook & loop tab, or as a standalone waist pack when used with the included waist strap. The MUFF features a compressible main compartment that is lined with Polartec Wind Pro ® and capped on both sides with an elastic cuff that helps seal in heat and keep out wind when in use. The outer shell is a combination of stretch woven and Cordura for a functional mixture of comfort, and abrasion resistance in high-wear areas. The MUFF can be stowed by folding in the cuff edges and then rolling up the primary compartment until the two zipper halves meet and can be connected. Re-deploying is a quick and easy single-zip process.
Uutiskirje