Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

BROWNELLS
QUICK-SET LATIGO¬ģ SLING

084004000
No Exposed Metal To Scratch Your Stock - Or You! Finest Carry Sling Instantly Changes To Rock-Solid Shooting Sling
PULL DOWN - SNAP OUT and the Brownell LATIGO Sling is ready for action. Faster than it takes you to drop to the ground into a shooting position. So quick that the Pull Down - Snap Out can be done during the time you are throwing the gun to your shoulder AFTER sighting your game ... never missing a beat. Simply stating fact, the Brownell LATIGO Sling is the first sling ever offered shooters that does not require an assortment of hooks, laces or gimmicks to give you quick, positive setting of any length sling desired. Nothing to fumble with in cold weather, nothing you have to stop and figure out each time you want to change length. And, once you set the LATIGO Sling to the length you want for shooting, it will not slip out of that position. Yet, you can instantly change the sling length to any position wanted just by following the instructions. No metal can touch your finest stock. No slips, laces, snaps, hooks or toggles to change or adjust. Just one continuous piece of fabulous leather that, through a clever design, can be set instantly to any length you want. Using one continuous 84" to 86" strap of the most unusually supple, old-world, pit-tanned Swiss and German leather, guild leather craftsmen hand fashion this handsome and versatile sling to our specifications. In fact, this beautiful, top grain shell leather is so rare that we buy the entire world's supply just to bring you the LATIGO Slings. LATIGO Slings With QD Swivels - Simply snap this popular quick-detachable swivel onto your existing studs, or mount the studs included with the sling on your gun. Saves time/fuss - mounts in a jiffy. Latigo Sling Chicago Screws - Replace lost or damaged studs with these. Same as used on current manufacture Latigo Slings.

SPECS: Natural tan (shades may vary), 1" (2.5cm) and 1¼" (31.8mm) wide.

19.9 119.9 5 EUR
Tuotenro: 084004000
BROWNELLS 1" LATIGO SLING ONLY, TAN PULL DOWN - SNAP OUT ja Brownell LATIGO Sling on valmiina toimintaan. Nopeammin kuin ehdit asettua maahan ampuma-asentoon. Niin nopeasti, että Pull Down - Snap Out voidaan suorittaa samalla, kun heität aseen olallesi tähdätessäsi saalistasi... koskaan menettämättä rytmiä. Yksinkertaisesti tosiasia, Brownell LATIGO Sling on ensimmäinen koskaan ampujille tarjottu hihna, joka ei vaadi valikoimaa koukkuja, nauhoja tai kikkoja antaakseen sinulle nopean, positiivisen asetuksen mille tahansa haluamallesi hihnan pituudelle. Ei mitään sormeilua kylmässä säässä, ei mitään, jonka kanssa sinun täytyy pysähtyä ja miettiä joka kerta, kun haluat vaihtaa pituutta. Ja, kun olet asettanut LATIGO Slingin haluamaasi ampumapituuteen, se ei lipsahda pois kyseisestä asennosta. Kuitenkin voit välittömästi vaihtaa hihnan pituuden mihin tahansa haluamaasi asentoon vain noudattamalla ohjeita. Ei metallia, joka voisi koskettaa hienointa tukkiasi. Ei liukumisia, nauhoja, neppareita, koukkuja tai vipuja vaihdettavana tai säädettävänä. Vain yksi jatkuva kappale upeaa nahkaa, joka, nerokkaan suunnittelun ansiosta, voidaan asettaa välittömästi mihin tahansa haluamaasi pituuteen. Käyttäen yhtä jatkuvaa 84" - 86" hihnaa kaikkein epätavallisimmasta notkeasta, vanhan maailman, kuoppa-parkitusta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, gildin nahka-ammattilaiset käsityönä valmistavat tämän komean ja monipuolisen hihnan meidän eritelmämme mukaan. Itse asiassa tämä kaunis, päällikerroksen nahka on niin harvinaista, että ostamme koko maailman tarjonnan vain tuodaksemme sinulle LATIGO Slingit. LATIGO Slingit QD Swiveleilla - Kiinnitä tämä suosittu nopeasti irrotettava swiveli olemassa oleviin nastoihisi, tai asenna mukana tulevat nastat hihnaan aseessasi. Säästää aikaa/hässäkkää - asentuu hetkessä. Latigo Sling Chicago Screws - Korvaa kadonneet tai vaurioituneet nastat näillä. Samat kuin nykyisessä valmistuksessa olevissa Latigo Slings -hihnoissa.
89.9 EUR 0 89,90 ‚ā¨ *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Leveys: 1'' Materiaali: Leather Tyyppi: 2-point Sling Väri: Tan

Top takeaways

 1. Brownell LATIGO Sling on nopea ja helppokäyttöinen hihna, joka ei vaadi koukkuja tai nauhoja pituuden säätämiseen.
 2. Hihna on valmistettu korkealaatuisesta sveitsiläisestä ja saksalaisesta parkkinahasta, joka on sekä kestävä että tyylikäs.
 3. LATIGO Sling voidaan kiinnittää nopeasti irrotettavilla QD Swiveleilla tai mukana tulevilla nastailla, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Ominaisuudet

Leveys: 1'' Materiaali: Leather Tyyli: 2-point Sling Väri: Tan Toimituksen paino: 0,159kg Toimituksen korkeus: 41mm Toimituksen leveys: 107mm Toimituksen pituus: 135mm

Tuotekuvaus

Made in USATuotenro: 084004200
BROWNELLS LATIGO BRASS CHICAGO SCREWS 2/PACK PULL DOWN - SNAP OUT ja Brownell LATIGO Sling on valmiina toimintaan. Nopeammin kuin ehdit asettua maahan ampuma-asentoon. Niin nopeasti, että Pull Down - Snap Out voidaan suorittaa samalla, kun heität aseen olallesi tähdätessäsi saalistasi... koskaan menettämättä rytmiä. Yksinkertaisesti tosiasia, Brownell LATIGO Sling on ensimmäinen koskaan ampujille tarjottu hihna, joka ei vaadi valikoimaa koukkuja, nauhoja tai kikkoja antaakseen sinulle nopean, positiivisen asetuksen mille tahansa haluamallesi hihnan pituudelle. Ei mitään sormeilua kylmässä säässä, ei mitään, jonka kanssa sinun täytyy pysähtyä ja miettiä joka kerta, kun haluat vaihtaa pituutta. Ja, kun olet asettanut LATIGO Slingin haluamaasi ampumapituuteen, se ei lipsahda pois kyseisestä asennosta. Kuitenkin voit välittömästi vaihtaa hihnan pituuden mihin tahansa haluamaasi asentoon vain noudattamalla ohjeita. Ei metallia, joka voisi koskettaa hienointa tukkiasi. Ei liukumisia, nauhoja, neppareita, koukkuja tai vipuja vaihdettavana tai säädettävänä. Vain yksi jatkuva kappale upeaa nahkaa, joka, nerokkaan suunnittelun ansiosta, voidaan asettaa välittömästi mihin tahansa haluamaasi pituuteen. Käyttäen yhtä jatkuvaa 84" - 86" hihnaa kaikkein epätavallisimmasta notkeasta, vanhan maailman, kuoppa-parkitusta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, gildin nahka-ammattilaiset käsityönä valmistavat tämän komean ja monipuolisen hihnan meidän eritelmämme mukaan. Itse asiassa tämä kaunis, päällikerroksen nahka on niin harvinaista, että ostamme koko maailman tarjonnan vain tuodaksemme sinulle LATIGO Slingit. LATIGO Slingit QD Swiveleilla - Kiinnitä tämä suosittu nopeasti irrotettava swiveli olemassa oleviin nastoihisi, tai asenna mukana tulevat nastat hihnaan aseessasi. Säästää aikaa/hässäkkää - asentuu hetkessä. Latigo Sling Chicago Screws - Korvaa kadonneet tai vaurioituneet nastat näillä. Samat kuin nykyisessä valmistuksessa olevissa Latigo Slings -hihnoissa.
19.9 EUR 3 19,90 ‚ā¨ *
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.
3 kpl. USA:n varastossa
Ominaisuudet: Leveys: 1-1/4'' Materiaali: Brass Tyyppi: Chicago

Top takeaways

 1. Brownell LATIGO Sling on nopea ja helppokäyttöinen hihna, joka ei vaadi koukkuja, nauhoja tai kikkoja pituuden säätämiseksi.
 2. Valmistettu korkealaatuisesta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, joka on kuoppa-parkittua ja erittäin harvinaista.
 3. Voidaan kiinnittää nopeasti QD Swiveleilla tai mukana tulevilla nastailla; Chicago Screws -ruuvit korvaavat kadonneet tai vaurioituneet nastat.

Ominaisuudet

Leveys: 1-1/4'' Materiaali: Brass Tyyli: Chicago Toimituksen paino: 0,009kg Toimituksen leveys: 83mm Toimituksen pituus: 146mm

Tuotekuvaus

Made in USA


Tuotenro: 084004100
BROWNELLS 1" LATINGO SLING WITH SWIVELS, TAN 050806102019 PULL DOWN - SNAP OUT ja Brownell LATIGO Sling on valmiina toimintaan. Nopeammin kuin ehdit asettua maahan ampuma-asentoon. Niin nopeasti, että Pull Down - Snap Out voidaan suorittaa samalla, kun heität aseen olallesi tähdätessäsi saalistasi... koskaan menettämättä rytmiä. Yksinkertaisesti tosiasia, Brownell LATIGO Sling on ensimmäinen koskaan ampujille tarjottu hihna, joka ei vaadi valikoimaa koukkuja, nauhoja tai kikkoja antaakseen sinulle nopean, positiivisen asetuksen mille tahansa haluamallesi hihnan pituudelle. Ei mitään sormeilua kylmässä säässä, ei mitään, jonka kanssa sinun täytyy pysähtyä ja miettiä joka kerta, kun haluat vaihtaa pituutta. Ja, kun olet asettanut LATIGO Slingin haluamaasi ampumapituuteen, se ei lipsahda pois kyseisestä asennosta. Kuitenkin voit välittömästi vaihtaa hihnan pituuden mihin tahansa haluamaasi asentoon vain noudattamalla ohjeita. Ei metallia, joka voisi koskettaa hienointa tukkiasi. Ei liukumisia, nauhoja, neppareita, koukkuja tai vipuja vaihdettavana tai säädettävänä. Vain yksi jatkuva kappale upeaa nahkaa, joka, nerokkaan suunnittelun ansiosta, voidaan asettaa välittömästi mihin tahansa haluamaasi pituuteen. Käyttäen yhtä jatkuvaa 84" - 86" hihnaa kaikkein epätavallisimmasta notkeasta, vanhan maailman, kuoppa-parkitusta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, gildin nahka-ammattilaiset käsityönä valmistavat tämän komean ja monipuolisen hihnan meidän eritelmämme mukaan. Itse asiassa tämä kaunis, päällikerroksen nahka on niin harvinaista, että ostamme koko maailman tarjonnan vain tuodaksemme sinulle LATIGO Slingit. LATIGO Slingit QD Swiveleilla - Kiinnitä tämä suosittu nopeasti irrotettava swiveli olemassa oleviin nastoihisi, tai asenna mukana tulevat nastat hihnaan aseessasi. Säästää aikaa/hässäkkää - asentuu hetkessä. Latigo Sling Chicago Screws - Korvaa kadonneet tai vaurioituneet nastat näillä. Samat kuin nykyisessä valmistuksessa olevissa Latigo Slings -hihnoissa.
119.9 EUR 0 119,90 ‚ā¨ *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Leveys: 1'' Materiaali: Leather Tyyppi: 2-point Sling Väri: Tan

Top takeaways

 1. Brownell LATIGO Sling on nopea ja helppokäyttöinen, ei vaadi koukkuja tai nauhoja, ja sen pituutta voi säätää nopeasti.
 2. Valmistettu korkealaatuisesta, kuoppa-parkitusta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, joka on harvinaista ja kestävää.
 3. LATIGO Sling sisältää QD Swiveleita, jotka voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti olemassa oleviin nastoihin tai mukana tuleviin nastoihin.

Ominaisuudet

Leveys: 1'' Materiaali: Leather Tyyli: 2-point Sling Väri: Tan Toimituksen paino: 0,159kg Toimituksen korkeus: 36mm Toimituksen leveys: 107mm Toimituksen pituus: 147mm


Tuotenro: 084004025
BROWNELLS 1-1/4" LATIGO SLING ONLY, TAN PULL DOWN - SNAP OUT ja Brownell LATIGO Sling on valmiina toimintaan. Nopeammin kuin ehdit asettua maahan ampuma-asentoon. Niin nopeasti, että Pull Down - Snap Out voidaan suorittaa samalla, kun heität aseen olallesi tähdätessäsi saalistasi... koskaan menettämättä rytmiä. Yksinkertaisesti tosiasia, Brownell LATIGO Sling on ensimmäinen koskaan ampujille tarjottu hihna, joka ei vaadi valikoimaa koukkuja, nauhoja tai kikkoja antaakseen sinulle nopean, positiivisen asetuksen mille tahansa haluamallesi hihnan pituudelle. Ei mitään sormeilua kylmässä säässä, ei mitään, jonka kanssa sinun täytyy pysähtyä ja miettiä joka kerta, kun haluat vaihtaa pituutta. Ja, kun olet asettanut LATIGO Slingin haluamaasi ampumapituuteen, se ei lipsahda pois kyseisestä asennosta. Kuitenkin voit välittömästi vaihtaa hihnan pituuden mihin tahansa haluamaasi asentoon vain noudattamalla ohjeita. Ei metallia, joka voisi koskettaa hienointa tukkiasi. Ei liukumisia, nauhoja, neppareita, koukkuja tai vipuja vaihdettavana tai säädettävänä. Vain yksi jatkuva kappale upeaa nahkaa, joka, nerokkaan suunnittelun ansiosta, voidaan asettaa välittömästi mihin tahansa haluamaasi pituuteen. Käyttäen yhtä jatkuvaa 84" - 86" hihnaa kaikkein epätavallisimmasta notkeasta, vanhan maailman, kuoppa-parkitusta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, gildin nahka-ammattilaiset käsityönä valmistavat tämän komean ja monipuolisen hihnan meidän eritelmämme mukaan. Itse asiassa tämä kaunis, päällikerroksen nahka on niin harvinaista, että ostamme koko maailman tarjonnan vain tuodaksemme sinulle LATIGO Slingit. LATIGO Slingit QD Swiveleilla - Kiinnitä tämä suosittu nopeasti irrotettava swiveli olemassa oleviin nastoihisi, tai asenna mukana tulevat nastat hihnaan aseessasi. Säästää aikaa/hässäkkää - asentuu hetkessä. Latigo Sling Chicago Screws - Korvaa kadonneet tai vaurioituneet nastat näillä. Samat kuin nykyisessä valmistuksessa olevissa Latigo Slings -hihnoissa.
89.9 EUR 0 89,90 ‚ā¨ *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Leveys: 1-1/4'' Materiaali: Leather Tyyppi: 2-point Sling Väri: Tan

Top takeaways

 1. Brownell LATIGO Sling on nopea ja helppokäyttöinen, ei vaadi koukkuja, nauhoja tai kikkoja pituuden säätämiseen.
 2. Valmistettu yhdestä jatkuvasta kappaleesta korkealaatuista sveitsiläistä ja saksalaista nahkaa, joka on käsityönä valmistettu.
 3. Sopii olemassa oleviin QD Swiveleihin tai mukana tuleviin nastoihin, ja sisältää Chicago Screws -ruuvit kadonneiden tai vaurioituneiden nastojen korvaamiseen.

Ominaisuudet

Leveys: 1-1/4'' Materiaali: Leather Tyyli: 2-point Sling Väri: Tan Toimituksen paino: 0,181kg Toimituksen korkeus: 38mm Toimituksen leveys: 112mm Toimituksen pituus: 150mm

Tuotekuvaus

Made in USA

Tuotenro: 084004125
BROWNELLS 1-1/4" LATIGO SLING WITH SWIVELS, TAN PULL DOWN - SNAP OUT ja Brownell LATIGO Sling on valmiina toimintaan. Nopeammin kuin ehdit asettua maahan ampuma-asentoon. Niin nopeasti, että Pull Down - Snap Out voidaan suorittaa samalla, kun heität aseen olallesi tähdätessäsi saalistasi... koskaan menettämättä rytmiä. Yksinkertaisesti tosiasia, Brownell LATIGO Sling on ensimmäinen koskaan ampujille tarjottu hihna, joka ei vaadi valikoimaa koukkuja, nauhoja tai kikkoja antaakseen sinulle nopean, positiivisen asetuksen mille tahansa haluamallesi hihnan pituudelle. Ei mitään sormeilua kylmässä säässä, ei mitään, jonka kanssa sinun täytyy pysähtyä ja miettiä joka kerta, kun haluat vaihtaa pituutta. Ja, kun olet asettanut LATIGO Slingin haluamaasi ampumapituuteen, se ei lipsahda pois kyseisestä asennosta. Kuitenkin voit välittömästi vaihtaa hihnan pituuden mihin tahansa haluamaasi asentoon vain noudattamalla ohjeita. Ei metallia, joka voisi koskettaa hienointa tukkiasi. Ei liukumisia, nauhoja, neppareita, koukkuja tai vipuja vaihdettavana tai säädettävänä. Vain yksi jatkuva kappale upeaa nahkaa, joka, nerokkaan suunnittelun ansiosta, voidaan asettaa välittömästi mihin tahansa haluamaasi pituuteen. Käyttäen yhtä jatkuvaa 84" - 86" hihnaa kaikkein epätavallisimmasta notkeasta, vanhan maailman, kuoppa-parkitusta sveitsiläisestä ja saksalaisesta nahasta, gildin nahka-ammattilaiset käsityönä valmistavat tämän komean ja monipuolisen hihnan meidän eritelmämme mukaan. Itse asiassa tämä kaunis, päällikerroksen nahka on niin harvinaista, että ostamme koko maailman tarjonnan vain tuodaksemme sinulle LATIGO Slingit. LATIGO Slingit QD Swiveleilla - Kiinnitä tämä suosittu nopeasti irrotettava swiveli olemassa oleviin nastoihisi, tai asenna mukana tulevat nastat hihnaan aseessasi. Säästää aikaa/hässäkkää - asentuu hetkessä. Latigo Sling Chicago Screws - Korvaa kadonneet tai vaurioituneet nastat näillä. Samat kuin nykyisessä valmistuksessa olevissa Latigo Slings -hihnoissa.
119.9 EUR 0 119,90 ‚ā¨ *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Leveys: 1-1/4'' Materiaali: Leather Tyyppi: 2-point Sling Väri: Tan

Top takeaways

 1. Brownell LATIGO Sling on nopea ja helppo säätää ilman koukkuja, nauhoja tai muita säätömekanismeja.
 2. Valmistettu korkealaatuisesta, notkeasta sveitsiläisestä ja saksalaisesta parkkinahasta, joka on harvinaista ja kestävää.
 3. Varustettu QD Swiveleilla, jotka voidaan kiinnittää olemassa oleviin nastoihin tai mukana tuleviin nastoihin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Ominaisuudet

Leveys: 1-1/4'' Materiaali: Leather Tyyli: 2-point Sling Väri: Tan Toimituksen paino: 0,227kg Toimituksen korkeus: 48mm Toimituksen leveys: 102mm Toimituksen pituus: 137mm


Tutustu Brownellsin 1" LATIGO Slingiin! ūüĆü Nopeasti s√§√§dett√§v√§, korkealaatuisesta nahasta valmistettu hihna tarjoaa t√§ydellisen istuvuuden ilman s√§√§t√∂vaikeuksia. Osta nyt! ūüõí

No Exposed Metal To Scratch Your Stock - Or You! Finest Carry Sling Instantly Changes To Rock-Solid Shooting Sling
PULL DOWN - SNAP OUT and the Brownell LATIGO Sling is ready for action. Faster than it takes you to drop to the ground into a shooting position. So quick that the Pull Down - Snap Out can be done during the time you are throwing the gun to your shoulder AFTER sighting your game ... never missing a beat. Simply stating fact, the Brownell LATIGO Sling is the first sling ever offered shooters that does not require an assortment of hooks, laces or gimmicks to give you quick, positive setting of any length sling desired. Nothing to fumble with in cold weather, nothing you have to stop and figure out each time you want to change length. And, once you set the LATIGO Sling to the length you want for shooting, it will not slip out of that position. Yet, you can instantly change the sling length to any position wanted just by following the instructions. No metal can touch your finest stock. No slips, laces, snaps, hooks or toggles to change or adjust. Just one continuous piece of fabulous leather that, through a clever design, can be set instantly to any length you want. Using one continuous 84" to 86" strap of the most unusually supple, old-world, pit-tanned Swiss and German leather, guild leather craftsmen hand fashion this handsome and versatile sling to our specifications. In fact, this beautiful, top grain shell leather is so rare that we buy the entire world's supply just to bring you the LATIGO Slings. LATIGO Slings With QD Swivels - Simply snap this popular quick-detachable swivel onto your existing studs, or mount the studs included with the sling on your gun. Saves time/fuss - mounts in a jiffy. Latigo Sling Chicago Screws - Replace lost or damaged studs with these. Same as used on current manufacture Latigo Slings.

SPECS: Natural tan (shades may vary), 1" (2.5cm) and 1¼" (31.8mm) wide.

Varastossa
124,90 ‚ā¨ * 94,90 ‚ā¨ - 124,90 ‚ā¨*
4,4
Voi laittaa jälkitilaukseen
29,90 ‚ā¨ *
3,3