Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

ZEV TECHNOLOGIES
PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT FOR GLOCK®

811338032560 100033413
The Perfect Solution for Your Glock Trigger
Glock's handguns are great, duty-ready rigs that have served across the world in professional and personal-defense roles dependably, but  nobody can deny that the gun's trigger could use some attention. Zev Technologies, an industry leader in aftermarket Glock triggers, created the perfect solution in the form of its Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit. Designed after an exhausting two-year process, during which hundreds of thousands of rounds were fired, the Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit developed as the do-it-all enhancement package to make your Glock's trigger more enjoyable, more predictable and more durable than ever before. Each Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit includes the company's riveted trigger, trigger bar, connector, firing-pin safety, firing-pin safety spring, striker spring, skeletonized striker and the trigger-spring ejector housing.
329.9 349.9 8 EUR
Tuotenro: 100033413
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 9MM BLK/BLK
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT4G9BB 811338032560 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
329.9 EUR 0 329,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Malli: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Black

Ominaisuudet

Malli: 17,19,26,34,Gen 4 Tyyli: Drop-In,Flat,Upgrade Kit Valmistaja: Glock Viimeistely: Black/Black Toimituksen paino: 0,454kg Toimituksen korkeus: 25mm Toimituksen leveys: 114mm Toimituksen pituus: 178mm

Tuotekuvaus

Made in USA
USA:n vientiluvan tyyppi: 0A501.c



Tuotenro: 100033408
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/RED
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT3G40BR 811338032638 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
334.9 EUR 0 334,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Malli: Gen 3, Gen 2, Gen 1 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Red
Tuotenro: 100033411
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 .40 BLK/BLK
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT4G40BB 811338032645 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
334.9 EUR 0 334,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Malli: Gen 4 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Black
Tuotenro: 100033412
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 .40 BLK/RED
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT4G40BR 811338032652 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
329.9 EUR 0 329,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Malli: Gen 4 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Red
Tuotenro: 100033414
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 9MM BLK/RED
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT4G9BR 811338032577 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
329.9 EUR 0 329,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Malli: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Red
Tuotenro: 100033407
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/BLK
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT3G40BB 811338032621 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
329.9 EUR 0 329,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Loppu varastosta. Saatavuus ei tiedossa.
Ominaisuudet: Malli: Gen 3, Gen 2, Gen 1 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Black
Tuotenro: 100033409
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/BLK
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT3G9BB 811338032546 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
329.9 EUR 0 329,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Loppu varastosta. Saatavuus ei tiedossa.
Ominaisuudet: Malli: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Black
Tuotenro: 100033410
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/RED
Valmistajan tuotenumero: FFTPROULT3G9BR 811338032553 Glockin käsiaseet ovat erinomaisia, tehtävävalmiita varusteita, jotka ovat palvelleet ympäri maailmaa ammattilais- ja itsepuolustustehtävissä luotettavasti, mutta kukaan ei voi kiistää, että aseen liipaisin voisi kaivata hieman huomiota. Zev Technologies, joka on jälkimarkkinoiden Glock-liipaisimien alalla johtava yritys, loi täydellisen ratkaisun Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kitin muodossa. Suunniteltu kahden vuoden uuvuttavan prosessin jälkeen, jonka aikana ammuttiin satojatuhansia laukauksia, Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit kehittyi kaikenkattavaksi parannuspaketiksi, joka tekee Glockin liipaisimestasi nautittavamman, ennakoitavamman ja kestävämmän kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit sisältää yrityksen niititetyn liipaisimen, liipaisintangon, liittimen, iskurin turvalukon, iskurin turvalukon jousen, iskurijousen, luurankoistetun iskurin ja liipaisinjousen ulostyöntäjän kotelo.
349.9 EUR 0 349,90 € *
Ilmoita saatavuudesta
Loppu varastosta. Saatavuus ei tiedossa.
Ominaisuudet: Malli: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Merkki: Glock Tyyppi: Drop-In, Flat, Upgrade Kit Viimeistely: Black/Red
The Perfect Solution for Your Glock Trigger
Glock's handguns are great, duty-ready rigs that have served across the world in professional and personal-defense roles dependably, but  nobody can deny that the gun's trigger could use some attention. Zev Technologies, an industry leader in aftermarket Glock triggers, created the perfect solution in the form of its Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit. Designed after an exhausting two-year process, during which hundreds of thousands of rounds were fired, the Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit developed as the do-it-all enhancement package to make your Glock's trigger more enjoyable, more predictable and more durable than ever before. Each Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit includes the company's riveted trigger, trigger bar, connector, firing-pin safety, firing-pin safety spring, striker spring, skeletonized striker and the trigger-spring ejector housing.
Uutiskirje