Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

BROWNELLS
ORIGINAL ENGLISH HYDRAULIC DENT RAISER

080083012
The Finest Professional Gunsmith Dent Raiser Made
We are pleased to be able to provide these beautiful, original pattern, British-made Hydraulic Dent Raisers. For the gunsmith, these Dent Raisers have proven to be one of the most sought after tools in our line. Few jobs are a greater challenge - or cause more customer concern - than removing a dent from a prize shotgun.To be able to remove such a damaging blemish with the ease, precision and perfection that this tool provides is gratifying beyond words. A tool you want to own ... A tool to cherish and care for. Not only will it make your customers happy, but it will also prove to be profitable for you at the same time!Actually, the dent raiser is a hydraulic jack of tremendous force with pressure controlled by the Allen screw in the handle. Because of the pressures involved, the best of steels and heat-treating procedures have been used in its production to ensure ease of maintenance and years of trouble-free use.EASE OF OPERATIONSimple and easy to operate. Hold the tool along the outside of the barrel, lining up the small anvil in the head even with the center of the dent. Slide the collar flush against the barrelbreech or muzzle (whichever end is closer to the dent) and lock the collar tightly into place.Now, insert the Dent Raiser into the barrel, bringing the collar flat against the end of the barrel and centering the anvil in the head directly under the dent. Gently turn the Allen screw in and watch the dent come up. When the dent is completely up (you must be careful not to bulge the barrel because the tool is so powerful), relieve the hydraulic pressure against the anvil by loosening the Allen screw. Re-apply pressure until resistance is just felt and you can turn the tool handle back and forth without too much pressure. Turn in the Allen screw and twist and burnish. Repeat until the dent is completely removed.No outside hammering or peening is required, so no hammer marks to polish out and no need to reblue the barrel. Just a fast, Professional job that will bring joy to your customer and fame and fortune to you! (NOTE: The Hydraulic Dent Raiser will not remove nicks/gouges in the steel that may have been caused along with the dent. Careful drawfiling and polishing can take care of most of these, and rebluing will be required - which your customer should understand.)Detailed operating and maintenance instructions.
SPECS: 22-3/8" (56.8cm) long. 1" (2.5cm) dia. hardwood handle.
449.9 479.9 3 EUR
Tuotenro: 080083012
BROWNELLS 12 GAUGE DENT RAISER Meillä on ilo voi tarjota nämä kauniit, alkuperäiset kuvio, brittiläinen-kokoonpantu hydraulinen Dent Raisers. Aseseppä, nämä Dent Raisers on osoittautunut yksi halutuimmista kun keinot linjamme. Vähän työpaikkoja ovat suurempi haaste - tai huolestuttavat enemmän asiakas - kuin lommo poistaminen palkinnon haulikko. Voi poistaa haitallisia kauneusvirhe helppous, tarkkuus ja täydellisyyteen, että tämä työkalu tarjoaa on ilahduttavaa puheet. Haluat oman työkalu... Työkalu vaalia ja huolehtia. Se tekee asiakkaiden onnellisia, mutta se myös osoittautuu kannattavaa sinulle samaan aikaan! Oikeastaan dent kasvattaja on hydraulisylinterillä valtava voima paine valvottu luona kahva kuusiokoloruuveihin. Mukana paineiden vuoksi paras teräkset ja Lämpökäsittelynunet menettelyjä on käytetty tuotantoaan huollon helppous ja vuoden ongelmattoman käytön varmistamiseksi. HELPOSTI OPERATIONSimple ja helppo käyttää. Pikkusormella pitkin ulkopuolella tynnyri tasata pieni anvil päähän edes lommo center. Diojen kaulus huuhtele barrelbreech tai kuonon (kumpi lopulta on lähempänä lommo) ja lukita kaulus tiukasti paikalleen. Kiinnitä Dent kasvattaja tynnyriin tuo tasainen vastaan tynnyri loppuun kaulus ja keskitys anvil pään suoraan alle lommo. Varovasti kääntää Allen ruuvi ja katsella dent keksiä. Kun lommo on täysin ajan (sinun on oltava varovainen, ettei pullistuma tynnyri, koska työkalu on niin voimakas), lievittää Hydraulipaine vastaan alasimen löysäämällä Allen ruuvi. Uudelleen painostusta, kunnes vain vastustuksen ja ota työkalu kahva edestakaisin ilman liikaa paineita. Käännä kuusiokoloruuveihin ja kierre ja kiillottaa. Toista kunnes lommo poistetaan kokonaan. Ei ulkopuolella takomalla eli vasarointi on tarvittaessa, joten eikä vasara merkkejä Puolan ja ei tarvitse reblue piipun. Vain nopeasti, ammattimainen työpaikka, joka tuo iloa asiakkaan ja mainetta ja kunniaa sinulle! (Huomautus: Hydraulinen Dent kasvattaja ei poista naarmuja/gouges, teräs, joka aiheutti sekä lommo. Huolellinen drawfiling ja kiillotus voi hoitaa useimmat näistä, ja rebluing tarvitaan - asiakkaan pitäisi ymmärtää.) Yksityiskohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet.
449.9 EUR 0 449,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Merkki: Universal Shotguns

Ominaisuudet

Valmistaja: Universal Shotguns Toimituksen paino: 0,748kg Korkeus: 51mm Leveys: 51mm Pituus: 660mm

Tuotenro: 080083016
BROWNELLS 16 GAUGE DENT RAISER Meillä on ilo voi tarjota nämä kauniit, alkuperäiset kuvio, brittiläinen-kokoonpantu hydraulinen Dent Raisers. Aseseppä, nämä Dent Raisers on osoittautunut yksi halutuimmista kun keinot linjamme. Vähän työpaikkoja ovat suurempi haaste - tai huolestuttavat enemmän asiakas - kuin lommo poistaminen palkinnon haulikko. Voi poistaa haitallisia kauneusvirhe helppous, tarkkuus ja täydellisyyteen, että tämä työkalu tarjoaa on ilahduttavaa puheet. Haluat oman työkalu... Työkalu vaalia ja huolehtia. Se tekee asiakkaiden onnellisia, mutta se myös osoittautuu kannattavaa sinulle samaan aikaan! Oikeastaan dent kasvattaja on hydraulisylinterillä valtava voima paine valvottu luona kahva kuusiokoloruuveihin. Mukana paineiden vuoksi paras teräkset ja Lämpökäsittelynunet menettelyjä on käytetty tuotantoaan huollon helppous ja vuoden ongelmattoman käytön varmistamiseksi. HELPOSTI OPERATIONSimple ja helppo käyttää. Pikkusormella pitkin ulkopuolella tynnyri tasata pieni anvil päähän edes lommo center. Diojen kaulus huuhtele barrelbreech tai kuonon (kumpi lopulta on lähempänä lommo) ja lukita kaulus tiukasti paikalleen. Kiinnitä Dent kasvattaja tynnyriin tuo tasainen vastaan tynnyri loppuun kaulus ja keskitys anvil pään suoraan alle lommo. Varovasti kääntää Allen ruuvi ja katsella dent keksiä. Kun lommo on täysin ajan (sinun on oltava varovainen, ettei pullistuma tynnyri, koska työkalu on niin voimakas), lievittää Hydraulipaine vastaan alasimen löysäämällä Allen ruuvi. Uudelleen painostusta, kunnes vain vastustuksen ja ota työkalu kahva edestakaisin ilman liikaa paineita. Käännä kuusiokoloruuveihin ja kierre ja kiillottaa. Toista kunnes lommo poistetaan kokonaan. Ei ulkopuolella takomalla eli vasarointi on tarvittaessa, joten eikä vasara merkkejä Puolan ja ei tarvitse reblue piipun. Vain nopeasti, ammattimainen työpaikka, joka tuo iloa asiakkaan ja mainetta ja kunniaa sinulle! (Huomautus: Hydraulinen Dent kasvattaja ei poista naarmuja/gouges, teräs, joka aiheutti sekä lommo. Huolellinen drawfiling ja kiillotus voi hoitaa useimmat näistä, ja rebluing tarvitaan - asiakkaan pitäisi ymmärtää.) Yksityiskohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet.
469.9 EUR 0 469,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Merkki: Universal Shotguns

Ominaisuudet

Valmistaja: Universal Shotguns Toimituksen paino: 0,748kg Korkeus: 658mm Leveys: 61mm Pituus: 61mm

Tuotekuvaus

Made in USA

Tuotenro: 080083020
BROWNELLS 20 GAUGE DENT RAISER Meillä on ilo voi tarjota nämä kauniit, alkuperäiset kuvio, brittiläinen-kokoonpantu hydraulinen Dent Raisers. Aseseppä, nämä Dent Raisers on osoittautunut yksi halutuimmista kun keinot linjamme. Vähän työpaikkoja ovat suurempi haaste - tai huolestuttavat enemmän asiakas - kuin lommo poistaminen palkinnon haulikko. Voi poistaa haitallisia kauneusvirhe helppous, tarkkuus ja täydellisyyteen, että tämä työkalu tarjoaa on ilahduttavaa puheet. Haluat oman työkalu... Työkalu vaalia ja huolehtia. Se tekee asiakkaiden onnellisia, mutta se myös osoittautuu kannattavaa sinulle samaan aikaan! Oikeastaan dent kasvattaja on hydraulisylinterillä valtava voima paine valvottu luona kahva kuusiokoloruuveihin. Mukana paineiden vuoksi paras teräkset ja Lämpökäsittelynunet menettelyjä on käytetty tuotantoaan huollon helppous ja vuoden ongelmattoman käytön varmistamiseksi. HELPOSTI OPERATIONSimple ja helppo käyttää. Pikkusormella pitkin ulkopuolella tynnyri tasata pieni anvil päähän edes lommo center. Diojen kaulus huuhtele barrelbreech tai kuonon (kumpi lopulta on lähempänä lommo) ja lukita kaulus tiukasti paikalleen. Kiinnitä Dent kasvattaja tynnyriin tuo tasainen vastaan tynnyri loppuun kaulus ja keskitys anvil pään suoraan alle lommo. Varovasti kääntää Allen ruuvi ja katsella dent keksiä. Kun lommo on täysin ajan (sinun on oltava varovainen, ettei pullistuma tynnyri, koska työkalu on niin voimakas), lievittää Hydraulipaine vastaan alasimen löysäämällä Allen ruuvi. Uudelleen painostusta, kunnes vain vastustuksen ja ota työkalu kahva edestakaisin ilman liikaa paineita. Käännä kuusiokoloruuveihin ja kierre ja kiillottaa. Toista kunnes lommo poistetaan kokonaan. Ei ulkopuolella takomalla eli vasarointi on tarvittaessa, joten eikä vasara merkkejä Puolan ja ei tarvitse reblue piipun. Vain nopeasti, ammattimainen työpaikka, joka tuo iloa asiakkaan ja mainetta ja kunniaa sinulle! (Huomautus: Hydraulinen Dent kasvattaja ei poista naarmuja/gouges, teräs, joka aiheutti sekä lommo. Huolellinen drawfiling ja kiillotus voi hoitaa useimmat näistä, ja rebluing tarvitaan - asiakkaan pitäisi ymmärtää.) Yksityiskohtaiset käyttö- ja huolto-ohjeet.
479.9 EUR 0 479,90 € *
Jälkitilaus, toimitusaika n. 4-12 viikkoa USA:n varastosta.
Ominaisuudet: Merkki: Universal Shotguns

Ominaisuudet

Valmistaja: Universal Shotguns Toimituksen paino: 0,771kg Korkeus: 663mm Leveys: 61mm Pituus: 74mm

Tuotekuvaus

Made in USA

The Finest Professional Gunsmith Dent Raiser Made
We are pleased to be able to provide these beautiful, original pattern, British-made Hydraulic Dent Raisers. For the gunsmith, these Dent Raisers have proven to be one of the most sought after tools in our line. Few jobs are a greater challenge - or cause more customer concern - than removing a dent from a prize shotgun.To be able to remove such a damaging blemish with the ease, precision and perfection that this tool provides is gratifying beyond words. A tool you want to own ... A tool to cherish and care for. Not only will it make your customers happy, but it will also prove to be profitable for you at the same time!Actually, the dent raiser is a hydraulic jack of tremendous force with pressure controlled by the Allen screw in the handle. Because of the pressures involved, the best of steels and heat-treating procedures have been used in its production to ensure ease of maintenance and years of trouble-free use.EASE OF OPERATIONSimple and easy to operate. Hold the tool along the outside of the barrel, lining up the small anvil in the head even with the center of the dent. Slide the collar flush against the barrelbreech or muzzle (whichever end is closer to the dent) and lock the collar tightly into place.Now, insert the Dent Raiser into the barrel, bringing the collar flat against the end of the barrel and centering the anvil in the head directly under the dent. Gently turn the Allen screw in and watch the dent come up. When the dent is completely up (you must be careful not to bulge the barrel because the tool is so powerful), relieve the hydraulic pressure against the anvil by loosening the Allen screw. Re-apply pressure until resistance is just felt and you can turn the tool handle back and forth without too much pressure. Turn in the Allen screw and twist and burnish. Repeat until the dent is completely removed.No outside hammering or peening is required, so no hammer marks to polish out and no need to reblue the barrel. Just a fast, Professional job that will bring joy to your customer and fame and fortune to you! (NOTE: The Hydraulic Dent Raiser will not remove nicks/gouges in the steel that may have been caused along with the dent. Careful drawfiling and polishing can take care of most of these, and rebluing will be required - which your customer should understand.)Detailed operating and maintenance instructions.
SPECS: 22-3/8" (56.8cm) long. 1" (2.5cm) dia. hardwood handle.
Uutiskirje