Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi
Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

UUTISET

Olemme avanneet uuden uutissivuston, jossa esittelemme uutuksia, jaamme uutisia ja ajankohtaista tietoa alaan liittyen. Juttujamme voi kommentoida ja toivommekin niiden herättävän keskustelua ja kysymyksiä.

Tervetuloa!


Julkaistu , julkaisija

Tammiale

Tammiale on nyt käynnissä. Meillä on ollut laajempiakin tarjouskampanjoita, mutta tällä kertaa olemme keskittyneet erityisesti suosituimpiin tuotteisiin, jotta tarjousten löytäminen olisi helpompaa.

Lisäksi on kerrottava, että suuri osa tuotteistamme tulee kallistumaan lähitulevaisuudessa, kun 2020 hinnat päivitetään, mikä tekee osaltaan näistä tarjouksista vieläkin parempia.

Kuitenkin jos jotain tuotetta ei löydy, ota yhteyttä chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse!

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Black Friday lähestyy!

Black friday on 29.11 perjantaina. Kymmeniä tuhansia tuotteita tarjouksessa koko perjantain ajan! Päivittäin vaihtuvat tuotetarjoukset eivät ole Black Friday:na enää voimassa, joten kannattaa hyödyntää ne heti!

Muista käyttää "tuoteryhmäpuuta" tuoteryhmien etsimiseen, niin löydät etsimäsi tuotteen. Tai jos tiedät tuotteen nimen tai tuotenumeron, niin hakemalla hakukentästä löydät tuotteen varmasti.

Hae myös aseen merkki- ja mallikohtaiset tuotteet käyttäen "suodata" -kohtaa.

 

Ota yhteyttä, jos tuotetta ei löydy tai herää tuotekysymyksiä, vastaamme mielellämme.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Yli 10 ptr lippaat kivääreihin ja yli 20 patruunan lippaat pistooleihin tilattavissa taas!

Näitä luvanvaraisia lippaita voi jälleen ostaa, jos on hallussapitolupa ErVa -aseelle, tai ennen 12.6.2017 myönnetty hallussapitolupa lippaita käyttävälle aseelle. Luvanvaraiset lippaat on merkitty nettisivuillamme "Lupa vaaditaan" -tekstillä. "USA vientirajoitus voimassa" tarkoittaa, että tuote vaatii vientiluvan, mutta asiakkaan ei tarvitse siitä välittää, kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla meillä on luvat kunnossa!

 

Lipasrajoitteista johtuen toimitamme kaikki itselataavat aseet jatkossa ilman lipasta tai asiakkaan valitsemalla lippaalla. Tilaukset onnistuvat suoraan verkkokaupassamme myös luvanvaraisille lippaille, mutta pyydämme sähköpostilla kopion luvasta, jonka perusteella lippaat hankitaan. Lisäksi lähetämme linkin vahvaa sähköistä tunnistautumista varten, tämä on myös asia jonka uusi Aselaki edellyttää etäkaupassa.

 

Tunnistautuminen tarvitaan myös muita luvanvaraisia osia tai kokonaisia aseita tilattaessa. Tämä siis hoituu helposti pankkitunnuksilla ja on asiakkaillemme maksuton.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Lippaat aselain muutoksen jälkeen

Yli 10 patruunan kiväärin lippaat ja yli 20 patruunan pistoolin lippaat ovat toistaiseksi poissa näkyvistä sivuillamme.

Haemme vielä tuontilupaa lippaille ja tiedotamme, kun niitä on taas saatavilla.

Jatkossa asiakkaat voivat tilata lippaita itse, mutta ne jäävät ”pitoon” lupien tarkastamista varten.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Uudet luvanvaraiset ja lupavapaat tuotteet!

TSW-ASR

Julkaisimmekin jo uutiskirjeen, josta näkyy kaikki oleellinen. Katso video TSW ASR -kiväärin koeammunnasta.

 

9mm PCC kivääri uuden aselain mukaan. 16.25" piippu 1/2"x28 kierteellä. Ase käyttää Glockin lippaita ja siihen käyvät mitkä tahansa AR-15 karbiiniperät ja kahvat.

Aseessa oli kiinni Vortex Sparc 2 punapistetähtäin, sekä Magpulin bipodi. Bipodi oli kiinni aseen mukana tulleessa picatinnykiskossa, mukana myös pikahihnalenkki ja 30 patruunan lipas.

Toimitetaan tarvittaessa myös 10 patruunan lippaalla. Hylsynpoiston suunta vaihdettavissa. Aseessa myös pikairroitettava piippu.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Yli 10 ptr lippaat kivääreihin ja yli 20 patruunan lippaat pistooleihin tilaukseen viimeistään 26.6

Lipaskampanja on tällä hetkellä käynnissä. Kannattaa tilata lippaita nyt, ennen kuin lakimuutos muuttaa itselataavissa aseissa käytettävät yli 10 patruunan kiväärin lippaat ja yli 20 patruunan pistoolin lippaat luvanvaraisiksi. Lakimuutos astuu voimaan 15.7.19. Tämän takia viimeinen lupavapaa em. lippaiden lähetys lähtee juhannuksen jälkeisellä viikolla. Sen jälkeen kyseisten lippaiden tilaukseen sisältyy lupien tarkastus. Jälkitoimituksessa olevat lippaat tai erikoistilauksessa olevat lippaat käydään läpi 24.6 alkavalla viikolla ja tilaukset peruutetaan, jos ne eivät ehdi samalla viikolla lähtevään lähetykseen.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Uudet luvanvaraiset osat!

Tässä myös kaikki uudet luvanvaraiset osat. Seassa löytyy aseita, mutta niillä on oma uutisensa alla. Uutuuksissa siis AR-15, ar .308, myös Glockin ja muiden aseiden osia!

Katso kaikki uutuudet>

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Uusia aseita valikoimiimme!

Laajensimme asevalikoimaamme merkittävästi. Nyt tarjolla metsästäjille taittuvat suurriistakiväärit, jotka sopivat keveinä, lyhyinä ja säänkestävinä esimerkiksi liikkuvaan metsästykseen, reppukivääreiksi ja toisaalta ahtaisiin kyttäyskoppeihin. 

Kerta-automaattina löytyvät nyt kiväärit kaliipereissa 9mm, 300 Blackout, 458 Socom ja 308 Win.
Ja sitten on vielä todella kaunis Kimberin 1911 pistooli!

Katso kaikki uutuudet>

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Radical Firearms 458 SOCOM kivääri!

Linkki Radical Firearms 458 SOCOm kiväärin tuotekortille

Radical firearms

Esittelyssä meille uusi suurriistakivääri kaliiperissa 458 SOCOM. Täysin AR-15 Mil-Spec pohjainen ase. 16 " piippu on kromivanadiiniterästä ja Melonite -pinnoitettu.

Sama materiaali myös BCG:ssä. Lukko MPI (Metallic Particle Inspection) -tarkistettu. 1-14" rihlannousu, sekä 5/8x32 kierteellä oleva Panzer suujarru. Kiväärissä karbiinipituinen kaasujärjestelmä ja siihen käy "low profile" .936" micro gas block.

Kädensuojus on 15" free float. Picatinnykisko päällä, sekä Magpul Moe kiinnitys.

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Esittelyssä Magpulin säädettävä tukki Remington Pro 700

Esittelyssä Magpulin säädettävä tukki Remington Pro 700

Esittelyssä Magpulin säädettävä tukki Remington Pro 700

Esittelyssä erinomainen tukki Remington 700:seen vasen- ja oikeakätisille. Puolelta toiselle vaihdettavissa ovat taittoperän taittumissuunta, poskipakka ja lukon kammen paikka. 

Tukkiin sopivat myös Magpul PMAG AICS-lippaat! Yksi viiden patruunan 308 Win lipas tulee tukin mukana.

Eri asentoihin säädettävä poskipakka ja pistoolikahva. Vetopituus säädettävissä n. 30,3cm-38,4cm välillä. Tukkiin sopivat myös eri laukaisukoneistot.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

UUTUUS! KRG BRAVO TIKKA T3X CHASSIS

KRG BRAVO TIKKA T3X CHASSIS

 

KRG BRAVO TIKKA T3X CHASSIS

Tässä Kinetic Research Groupin (KRG) Bravo tukki Tikka T3, T3x ja CTR aseisiin, joiden kaliiperi on 308 -mittainen tai lyhyempi. Tukkiin käyvät kaikki AICS -tyyliset lippaat, paitsi muovinen Magpulin AICS lipas. Lippaita saa meiltä jopa 10 ptr kapasiteetilla. Ilman työkaluja säädettävä poskipakka, sekä 3 jatkopalaa pidentääksesi perää. Tukissa myös alumiininen runko, joka takaa tukin jäykkyyden ja parantaa tarkkuutta, sekä hyvä ergonomia. M-lok -kiinnitykset etutukissa, niihin sopivat picatinnykiskot mukana kiinni! Saatavilla eri väreissä, "Sako Green" saa aseesi näyttämään TRG:ltä!

Linkki tuotesivulle

Lue koko viesti