Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

paasiainen_sivut

Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

UUTISET

Olemme avanneet uuden uutissivuston, jossa esittelemme uutuksia, jaamme uutisia ja ajankohtaista tietoa alaan liittyen. Juttujamme voi kommentoida ja toivommekin niiden herättävän keskustelua ja kysymyksiä.

Tervetuloa!


Julkaistu , julkaisija

Esittelyssä Magpulin säädettävä tukki Remington Pro 700

Esittelyssä Magpulin säädettävä tukki Remington Pro 700

Esittelyssä Magpulin säädettävä tukki Remington Pro 700

Esittelyssä erinomainen tukki Remington 700:seen vasen- ja oikeakätisille. Puolelta toiselle vaihdettavissa ovat taittoperän taittumissuunta, poskipakka ja lukon kammen paikka. 

Tukkiin sopivat myös Magpul PMAG AICS-lippaat! Yksi viiden patruunan 308 Win lipas tulee tukin mukana.

Eri asentoihin säädettävä poskipakka ja pistoolikahva. Vetopituus säädettävissä n. 30,3cm-38,4cm välillä. Tukkiin sopivat myös eri laukaisukoneistot.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

UUTUUS! KRG BRAVO TIKKA T3X CHASSIS

KRG BRAVO TIKKA T3X CHASSIS

 

KRG BRAVO TIKKA T3X CHASSIS

Tässä Kinetic Research Groupin (KRG) Bravo tukki Tikka T3, T3x ja CTR aseisiin, joiden kaliiperi on 308 -mittainen tai lyhyempi. Tukkiin käyvät kaikki AICS -tyyliset lippaat, paitsi muovinen Magpulin AICS lipas. Lippaita saa meiltä jopa 10 ptr kapasiteetilla. Ilman työkaluja säädettävä poskipakka, sekä 3 jatkopalaa pidentääksesi perää. Tukissa myös alumiininen runko, joka takaa tukin jäykkyyden ja parantaa tarkkuutta, sekä hyvä ergonomia. M-lok -kiinnitykset etutukissa, niihin sopivat picatinnykiskot mukana kiinni! Saatavilla eri väreissä, "Sako Green" saa aseesi näyttämään TRG:ltä!

Linkki tuotesivulle

Lue koko viesti