Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

SCORE HIGH BENCHREST FOLLOWER


Score High Benchrest Follower/SH22

Experience the pleasure of no more scratched cases, no more battered bullet noses and no more fumbling around trying to load your bolt action rifle one at a time. Simply insert the Score High Benchrest Follower in your magazine on TOP of the factory follower and spring. Lisää...

Tuotenro: 749011410 749011410
Experience the pleasure of no more scratched cases, no more battered bullet noses and no more fumbling around trying to load your bolt action rifle one at a time. Simply insert the Score High Benchrest Follower in your magazine on TOP of the factory follower and spring. Your cartridge will be directly in line with the chamber for smooth, trouble free loading. No gunsmithing or fitting is required. These followers are individually designed and engineered to fit specific bolt action rifles. All are machined from 6061-T aluminum. View Score High Benchrest Follower Chart to find the correct follower.
21.2 21.2 20 EUR
749011410
Score High Benchrest Follower/SH22
Valmistajan tuotenumero: BRF426 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
Tätä tuotetta ei voi valitettavasti tilata.
Ominaisuudet: Malli: 110 Merkki: Savage Arms

Ominaisuudet

Malli: 110 Valmistaja: Savage Arms

Tuotekuvaus

Made in USA749011393
Score High Benchrest Follower/SH07
Valmistajan tuotenumero: BRF320 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet:
749011412
Score High Benchrest Follower/BFR215
Valmistajan tuotenumero: BFR215 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Poistunut tuote
Ominaisuudet: Malli: 700 Merkki: Remington
749011391
Score High Benchrest Follower/SH05
Valmistajan tuotenumero: BRF318 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: 77 Mark II Merkki: Ruger
749011392
Score High Benchrest Follower/SH06
Valmistajan tuotenumero: BRF319 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
Tätä tuotetta ei voi valitettavasti tilata.
Ominaisuudet: Malli: 77, 77 Mark II Merkki: Ruger
749011394
Score High Benchrest Follower/SH07A
Valmistajan tuotenumero: BRF321 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: 77 Mark II Merkki: Ruger
749011395
Score High Benchrest Follower/SH07B
Valmistajan tuotenumero: BRF317 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: 77 Mark II Merkki: Ruger
749011396
Score High Benchrest Follower/SH08
Valmistajan tuotenumero: BRF322 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
Tätä tuotetta ei voi valitettavasti tilata.
Ominaisuudet: Malli: 77 Merkki: Ruger
749011397
Score High Benchrest Follower/SH09
Valmistajan tuotenumero: BRF527 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: Sako Merkki: Browning
749011398
Score High Benchrest Follower/SH10
Valmistajan tuotenumero: BRF528 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: Sako Merkki: Browning
749011400
Score High Benchrest Follower/SH12
Valmistajan tuotenumero: BRF630 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Poistunut tuote
Ominaisuudet: Malli: 70 Merkki: Winchester
749011401
Score High Benchrest Follower/SH13
Valmistajan tuotenumero: BRF631 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
Tätä tuotetta ei voi valitettavasti tilata.
Ominaisuudet: Malli: 70 Merkki: Winchester
749011402
Score High Benchrest Follower/SH14
Valmistajan tuotenumero: BRF632 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Poistunut tuote
Ominaisuudet: Malli: 70 Merkki: Winchester
749011403
Score High Benchrest Follower/SH15
Valmistajan tuotenumero: BRF635 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 1 21,20 € *
Varastossa, toimitusaika 2-4 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: 70 Merkki: Winchester
749011404
Score High Benchrest Follower/SH16
Valmistajan tuotenumero: BRF636 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: 70 Merkki: Winchester
749011405
Score High Benchrest Follower/SH17
Valmistajan tuotenumero: BRF637 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: 70 Merkki: Winchester
749011406
Score High Benchrest Follower/SH18
Valmistajan tuotenumero: BRF639 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta.
Ominaisuudet: Malli: Mark V Merkki: Weatherby
749011407
Score High Benchrest Follower/SH19
Valmistajan tuotenumero: BRF638 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Poistunut tuote
Ominaisuudet: Malli: Vanguard Merkki: Weatherby
749011411
Score High Benchrest Follower/SH23
Valmistajan tuotenumero: BRF216 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
Tätä tuotetta ei voi valitettavasti tilata.
Ominaisuudet: Malli: 700 Merkki: Remington
749011414
Score High Benchrest Follower/SH24A
Valmistajan tuotenumero: BRF633 Koe ilo enää naarmuuntunut tapauksissa enää pahoinpitelyn bullet nenään ja enää haparoivaa noin yrittää lisätä pultti toimia kivääri, yksi kerrallaan. Yksinkertaisesti lisätä pisteet korkea Benchrest seuraaja lehden päälle tehtaan seuraaja ja keväällä. • Värikasetin vastaa suoraan jaosto on sileä, lastaus. Ei aseiden valmistajana tai asennus tarvitaan. Nämä seuraajat ovat yksilöllisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan erityisiä pultti-toiminta kiväärit. Kaikki on koneistettu alumiini 6061-T. Näytä Pisteet korkea Benchrest seuraaja kaavio löytää oikea seuraaja.
21.2 EUR 0 21,20 € *
Poistunut tuote
Ominaisuudet: Malli: WSSM Merkki: Winchester
Experience the pleasure of no more scratched cases, no more battered bullet noses and no more fumbling around trying to load your bolt action rifle one at a time. Simply insert the Score High Benchrest Follower in your magazine on TOP of the factory follower and spring. Your cartridge will be directly in line with the chamber for smooth, trouble free loading. No gunsmithing or fitting is required. These followers are individually designed and engineered to fit specific bolt action rifles. All are machined from 6061-T aluminum. View Score High Benchrest Follower Chart to find the correct follower.
Uutiskirje