Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

Tarvitsetko_apua_iso

GALCO INTERNATIONAL POCKET PROTECTOR HOLSTERS


Pocket Protector S&W Bodygaurd 380-Black-Right Hand

The Pocket Protector™ holster is designed for front pocket carry in pants or a jacket. The Pocket Protector keeps the firearm in the same general position so you can quickly locate the grip when you need to draw, conceals the shape of the gun so that its outline is not printed through the pants, and allows one-handed release of gun from both pocket and holster. Lisää...

Tuotenro: 100015657 601299077478 100015657
The Pocket Protector™ holster is designed for front pocket carry in pants or a jacket. The Pocket Protector keeps the firearm in the same general position so you can quickly locate the grip when you need to draw, conceals the shape of the gun so that its outline is not printed through the pants, and allows one-handed release of gun from both pocket and holster. Reinforcements at the holster mouth and beneath the trigger guard keep the holster stiff enough to allow a smooth draw and easy return to the holster, while also maintaining enough rigidity to prevent “printing” and shifting of the handgun. The holster’s hooked shape – at the base of the handgun’s trigger guard – is designed to catch on the pocket so that, with practice (using an unloaded firearm) and while using the proper pants, you can draw the firearm while the holster remains in your pocket or falls away. The Pocket Protector is ambidextrous and constructed of premium Center Cut Steerhide™. The holster should always be removed from the pocket when holstering the handgun.

SPECS: Center Cut Steerhide.

GALCO INTERNATIONAL
51.2 51.2 14 EUR
100015657
Pocket Protector S&W Bodygaurd 380-Black-Right Hand
Valmistajan tuotenumero: PRO626B 601299077478 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 1 51,20 € *
Varastossa, toimitusaika 1-2 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: Bodyguard Materiaali: Leather Merkki: Smith & Wesson, S&W Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black

Ominaisuudet

Käsi: Ambidextrous Malli: Bodyguard Materiaali: Leather Valmistaja: S&W,Smith & Wesson Väri: Black

Tuotekuvaus

Made in USA
ECCN: EAR99
100021374
Pocket Protector North American Arms Mini Revolver-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO188B 601299079052 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: Mini Revolver Materiaali: Leather Merkki: North American Arms Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021379
Pocket Protector Sig Sauer P938-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO664B 601299077911 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: P938 Materiaali: Leather Merkki: Sig Sauer Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021382
Pocket Protector 1911 3" -Black
Valmistajan tuotenumero: PRO424B Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: 3'' Materiaali: Leather Merkki: 1911 Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021385
Pocket Protector Ruger® LC9®-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO636B 601299078208 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: LC9 Materiaali: Leather Merkki: Ruger Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021389
Pocket Protector Kimber Solo 9mm-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO634B Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: Solo Materiaali: Leather Merkki: Kimber Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021384
Pocket Protector Ruger® LCP® w/CTC Laser-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO486B Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: LCP w/CTC Laser Materiaali: Leather Merkki: Ruger Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021377
Pocket Protector Sig Sauer P238-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO608B Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: P238 Materiaali: Leather Merkki: Sig Sauer Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021383
Pocket Protector Ruger® LCP®-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO436B 601299077423 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: LCP Materiaali: Leather Merkki: Ruger Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021380
Pocket Protector Glock® 26/27/33 Black
Valmistajan tuotenumero: PRO286B 601299077447 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 1 51,20 € *
Varastossa, toimitusaika 1-2 viikkoa.
Ominaisuudet: Malli: 26, 27, 33 Materiaali: Leather Merkki: Glock Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021375
Pocket Protector Walther PPK-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO204B 601299079045 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: PPK Materiaali: Leather Merkki: Walther Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021378
Pocket Protector Sig Sauer P290-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO646B Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: P290 Materiaali: Leather Merkki: Sig Sauer Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021386
Pocket Protector Bersa Thunder 380-Black
Valmistajan tuotenumero: PRO456B Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: Thunder 380 Materiaali: Leather Merkki: Bersa Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
100021373
Pocket Protector S&W J Frame 640 Cent 2 1/8" -Black
Valmistajan tuotenumero: PRO158B 601299077454 Pocket Protector ™ kotelossa on suunniteltu etutasku kuljettaa housut tai takki. Tasku-suojelija pitää aseen sama yleinen kanta, joten voit nopeasti etsiä ote kun täytyy kiinnittää, kätkee aseen muoto niin, että sen ääriviivat ei tulosteta kautta housut ja mahdollistaa yhdellä kädellä vapautuminen ase tasku ja kotelossa. Vahvistuksia kotelossa suulla ja alla liipasinkaaren pitää kotelossa riittävän ankaria, jotta tasainen veto ja helppoa palata kotelosta, mutta pitää samalla yllä tarpeeksi jäykkyys estää "tulostus" ja siirtyminen käsiase. Kotelossa on koukussa muoto – tyvestä käsiase n liipasinkaaren – on suunniteltu kiinni taskussa, niin, että käytännössä (käyttäen purkaa aseen) ja kun käytät oikea housut voit piirtää aseen kotelossa on taskussa tai jää pois. Tasku-suojelija on molempikätinen ja valmistettu premium Center leikkaa Steerhide ™. Kotelossa on aina poistettava taskussa, kun holstering käsiase.
51.2 EUR 0 51,20 € *
Erikoistilaustuote, toimitusaika 5-8 viikkoa tilauksesta
Ominaisuudet: Malli: 640 Cent 2 1/8'' Materiaali: Leather Merkki: Smith & Wesson Suuntaus, kätisyys: Ambidextrous Väri: Black
The Pocket Protector™ holster is designed for front pocket carry in pants or a jacket. The Pocket Protector keeps the firearm in the same general position so you can quickly locate the grip when you need to draw, conceals the shape of the gun so that its outline is not printed through the pants, and allows one-handed release of gun from both pocket and holster. Reinforcements at the holster mouth and beneath the trigger guard keep the holster stiff enough to allow a smooth draw and easy return to the holster, while also maintaining enough rigidity to prevent “printing” and shifting of the handgun. The holster’s hooked shape – at the base of the handgun’s trigger guard – is designed to catch on the pocket so that, with practice (using an unloaded firearm) and while using the proper pants, you can draw the firearm while the holster remains in your pocket or falls away. The Pocket Protector is ambidextrous and constructed of premium Center Cut Steerhide™. The holster should always be removed from the pocket when holstering the handgun.

SPECS: Center Cut Steerhide.

Varastossa Varastossa, toimitusaika 1-2 viikkoa.
6,70 € * 6,20 € - 6,70 €*
Varastossa Varastossa, toimitusaika 1-2 viikkoa.
21,60 € * 19,00 € - 21,60 €*
Varastossa Varastossa, toimitusaika 1-2 viikkoa.
19,40 € * 24,20 € - 28,90 €*
(Osa tuotteista tarjouksessa!)
Aiempi hinta 24,20 €
Voi laittaa jälkitilaukseen Voi laittaa jälkitilaukseen.
18,70 € * 18,20 € - 18,70 €*
Varastossa Varastossa, toimitusaika 1-2 viikkoa.
7,80 € * 7,80 € - 10,10 €*