Brownells Finland - Laajin valikoima aseen osia, lippaita, ammuntatarvikkeita, asesepän työkaluja ja optiikkaa Suomi

CRY HAVOC TACTICAL INC.
AR-15 QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT

100045516
The Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit for AR-15 style rifles or pistols. While the QRB was primarily designed for the civilian market, non-civilian applications range from the Air Force using the QRB on the Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALL Fighters and Bombers, Motorcycle Police who did not have room for a standard AR-15/M4, to Operators in areas where an exposed AR-15/M4 might bring unwanted attention. In these and other cases, where there is a need for an AR-15/M4, the QRB now makes it possible to fit a rifle into a tight space but still have a usable barrel length for increased velocity. Assemble and Fire in seconds, even in low light. Able to KEEP strong hand on grip - Nothing to Depress or twist with strong hand. Use gross motor skills to assemble due to two-piece gas system. No lining up tiny gas access hole with gas tube first Able to use a wide range of Free Float Hand Guards for the attachment of Back-up Iron Sights and accessories. Super-fast barrel and upper cleaning. The QRB can retain POA/POI as the barrel still ""head-spaces"" off the stock positions (our tests have shown accuracy retained to less than 1 MOA of original rifle setup). With the purchase of an additional Barrel Lock Plate, switching to a different barrel length or caliber, like the 300 Blackout, takes just seconds. Proudly made in the USA The QRB Kit can only be used on Barrels with a maximum outside diameter of 0.985"" and Free Float Hand Guards with a maximum width of 2.0"" Also the QRB will add 1.5"" to the length of your free-floating hand guard. To purchase the proper kit simply selection the gas tube option that matches up with your barrels gas system length. A kit designed for pistol caliber AR’s that does not include a gas tube is available as well. Includes Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, and Receiver Plate alignment Pin.
0 0 5 EUR
Tuotenro: 100045516
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT PISTOL GAS TUBE
Valmistajan tuotenumero: QRB2232PPIST Cry Havoc Tacticalin QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit on tarkoitettu AR-15-tyylisille kivääreille tai pistooleille. Vaikka QRB on suunniteltu ensisijaisesti siviilimarkkinoille, sen käyttöalue ulottuu ilmavoimien käyttämästä GAU-5A Air Crew Survival Weaponista kaikille hävittäjille ja pommikoneille, moottoripyöräpoliiseille, joilla ei ole tilaa tavalliselle AR-15/M4:lle, operaattoreille alueilla, joissa näkyvä AR-15/M4 voisi herättää ei-toivottua huomiota. Näissä ja muissa tapauksissa, joissa tarvitaan AR-15/M4:ää, QRB mahdollistaa nyt kiväärin mahtumisen ahtaaseen tilaan mutta silti käyttämään hyödyllistä piipun pituutta lisääntyneen nopeuden saavuttamiseksi. Kokoaminen ja tulitus sekunneissa, jopa hämärässä. Mahdollisuus pitää vahva käsi kahvassa - ei tarvetta painaa tai kiertää vahvalla kädellä. Kokoaminen suurilla motorisilla taidoilla mahdollista kaksiosaisen kaasujärjestelmän ansiosta. Ei tarvetta asettaa pientä kaasunottoaukkoa ensin kaasuputken kanssa kohdalleen. Mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa Free Float Hand Guardseja varmistävien rautatähtäinten ja lisävarusteiden kiinnittämiseen. Erittäin nopea piipun ja ylävastaanottimen puhdistus. QRB voi säilyttää POA/POI:n, koska piippu "head-spaces" edelleen varastopaikoista (testimme ovat osoittaneet tarkkuuden säilyvän alle 1 MOA alkuperäisestä kiväärin asetuksesta). Lisäpiipun lukkolevyn ostamisen myötä vaihto toiseen piipun pituuteen tai kaliiperiin, kuten 300 Blackout, vie vain sekunteja. Ylpeänä valmistettu USA:ssa QRB-pakkausta voidaan käyttää vain piipuissa, joiden maksimihalkaisija on 0.985" ja Free Float Hand Guardseissa, joiden maksimileveys on 2.0". QRB lisää myös 1.5" pituutta vapaasti kelluvaan käsivarteen. Oikean sarjan ostamiseksi valitse yksinkertaisesti kaasuputkivaihtoehto, joka vastaa piippusi kaasujärjestelmän pituutta. Saatavilla on myös sarja pistoolikaliiperisille AR:ille, johon ei sisälly kaasuputkea. Pakkaukseen kuuluu piipun levy, vastaanottimen levy, tähtimutteri ja vastaanottimen levyn kohdistustappi.
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Väri: Black

Ominaisuudet

Materiaali: Aluminum Valmistaja: AR-15 Väri: Black Toimituksen paino: 0,454kg Toimituksen korkeus: 89mm Toimituksen leveys: 89mm Toimituksen pituus: 279mm

Tuotekuvaus

Made in USA
USA:n vientiluvan tyyppi: 0A501.x



Tuotenro: 100045517
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT CARBINE GAS TUBE
Valmistajan tuotenumero: QRB2232PCARB Cry Havoc Tacticalin QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit on tarkoitettu AR-15-tyylisille kivääreille tai pistooleille. Vaikka QRB on suunniteltu ensisijaisesti siviilimarkkinoille, sen käyttöalue ulottuu ilmavoimien käyttämästä GAU-5A Air Crew Survival Weaponista kaikille hävittäjille ja pommikoneille, moottoripyöräpoliiseille, joilla ei ole tilaa tavalliselle AR-15/M4:lle, operaattoreille alueilla, joissa näkyvä AR-15/M4 voisi herättää ei-toivottua huomiota. Näissä ja muissa tapauksissa, joissa tarvitaan AR-15/M4:ää, QRB mahdollistaa nyt kiväärin mahtumisen ahtaaseen tilaan mutta silti käyttämään hyödyllistä piipun pituutta lisääntyneen nopeuden saavuttamiseksi. Kokoaminen ja tulitus sekunneissa, jopa hämärässä. Mahdollisuus pitää vahva käsi kahvassa - ei tarvetta painaa tai kiertää vahvalla kädellä. Kokoaminen suurilla motorisilla taidoilla mahdollista kaksiosaisen kaasujärjestelmän ansiosta. Ei tarvetta asettaa pientä kaasunottoaukkoa ensin kaasuputken kanssa kohdalleen. Mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa Free Float Hand Guardseja varmistävien rautatähtäinten ja lisävarusteiden kiinnittämiseen. Erittäin nopea piipun ja ylävastaanottimen puhdistus. QRB voi säilyttää POA/POI:n, koska piippu "head-spaces" edelleen varastopaikoista (testimme ovat osoittaneet tarkkuuden säilyvän alle 1 MOA alkuperäisestä kiväärin asetuksesta). Lisäpiipun lukkolevyn ostamisen myötä vaihto toiseen piipun pituuteen tai kaliiperiin, kuten 300 Blackout, vie vain sekunteja. Ylpeänä valmistettu USA:ssa QRB-pakkausta voidaan käyttää vain piipuissa, joiden maksimihalkaisija on 0.985" ja Free Float Hand Guardseissa, joiden maksimileveys on 2.0". QRB lisää myös 1.5" pituutta vapaasti kelluvaan käsivarteen. Oikean sarjan ostamiseksi valitse yksinkertaisesti kaasuputkivaihtoehto, joka vastaa piippusi kaasujärjestelmän pituutta. Saatavilla on myös sarja pistoolikaliiperisille AR:ille, johon ei sisälly kaasuputkea. Pakkaukseen kuuluu piipun levy, vastaanottimen levy, tähtimutteri ja vastaanottimen levyn kohdistustappi.
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Väri: Black
Tuotenro: 100045518
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT MID-LENGTH GAS TUBE
Valmistajan tuotenumero: QRB2232PMIDL Cry Havoc Tacticalin QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit on tarkoitettu AR-15-tyylisille kivääreille tai pistooleille. Vaikka QRB on suunniteltu ensisijaisesti siviilimarkkinoille, sen käyttöalue ulottuu ilmavoimien käyttämästä GAU-5A Air Crew Survival Weaponista kaikille hävittäjille ja pommikoneille, moottoripyöräpoliiseille, joilla ei ole tilaa tavalliselle AR-15/M4:lle, operaattoreille alueilla, joissa näkyvä AR-15/M4 voisi herättää ei-toivottua huomiota. Näissä ja muissa tapauksissa, joissa tarvitaan AR-15/M4:ää, QRB mahdollistaa nyt kiväärin mahtumisen ahtaaseen tilaan mutta silti käyttämään hyödyllistä piipun pituutta lisääntyneen nopeuden saavuttamiseksi. Kokoaminen ja tulitus sekunneissa, jopa hämärässä. Mahdollisuus pitää vahva käsi kahvassa - ei tarvetta painaa tai kiertää vahvalla kädellä. Kokoaminen suurilla motorisilla taidoilla mahdollista kaksiosaisen kaasujärjestelmän ansiosta. Ei tarvetta asettaa pientä kaasunottoaukkoa ensin kaasuputken kanssa kohdalleen. Mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa Free Float Hand Guardseja varmistävien rautatähtäinten ja lisävarusteiden kiinnittämiseen. Erittäin nopea piipun ja ylävastaanottimen puhdistus. QRB voi säilyttää POA/POI:n, koska piippu "head-spaces" edelleen varastopaikoista (testimme ovat osoittaneet tarkkuuden säilyvän alle 1 MOA alkuperäisestä kiväärin asetuksesta). Lisäpiipun lukkolevyn ostamisen myötä vaihto toiseen piipun pituuteen tai kaliiperiin, kuten 300 Blackout, vie vain sekunteja. Ylpeänä valmistettu USA:ssa QRB-pakkausta voidaan käyttää vain piipuissa, joiden maksimihalkaisija on 0.985" ja Free Float Hand Guardseissa, joiden maksimileveys on 2.0". QRB lisää myös 1.5" pituutta vapaasti kelluvaan käsivarteen. Oikean sarjan ostamiseksi valitse yksinkertaisesti kaasuputkivaihtoehto, joka vastaa piippusi kaasujärjestelmän pituutta. Saatavilla on myös sarja pistoolikaliiperisille AR:ille, johon ei sisälly kaasuputkea. Pakkaukseen kuuluu piipun levy, vastaanottimen levy, tähtimutteri ja vastaanottimen levyn kohdistustappi.
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Väri: Black
Tuotenro: 100045520
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT PISTOL CALIBER
Valmistajan tuotenumero: QRB2PINPISTOL Cry Havoc Tacticalin QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit on tarkoitettu AR-15-tyylisille kivääreille tai pistooleille. Vaikka QRB on suunniteltu ensisijaisesti siviilimarkkinoille, sen käyttöalue ulottuu ilmavoimien käyttämästä GAU-5A Air Crew Survival Weaponista kaikille hävittäjille ja pommikoneille, moottoripyöräpoliiseille, joilla ei ole tilaa tavalliselle AR-15/M4:lle, operaattoreille alueilla, joissa näkyvä AR-15/M4 voisi herättää ei-toivottua huomiota. Näissä ja muissa tapauksissa, joissa tarvitaan AR-15/M4:ää, QRB mahdollistaa nyt kiväärin mahtumisen ahtaaseen tilaan mutta silti käyttämään hyödyllistä piipun pituutta lisääntyneen nopeuden saavuttamiseksi. Kokoaminen ja tulitus sekunneissa, jopa hämärässä. Mahdollisuus pitää vahva käsi kahvassa - ei tarvetta painaa tai kiertää vahvalla kädellä. Kokoaminen suurilla motorisilla taidoilla mahdollista kaksiosaisen kaasujärjestelmän ansiosta. Ei tarvetta asettaa pientä kaasunottoaukkoa ensin kaasuputken kanssa kohdalleen. Mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa Free Float Hand Guardseja varmistävien rautatähtäinten ja lisävarusteiden kiinnittämiseen. Erittäin nopea piipun ja ylävastaanottimen puhdistus. QRB voi säilyttää POA/POI:n, koska piippu "head-spaces" edelleen varastopaikoista (testimme ovat osoittaneet tarkkuuden säilyvän alle 1 MOA alkuperäisestä kiväärin asetuksesta). Lisäpiipun lukkolevyn ostamisen myötä vaihto toiseen piipun pituuteen tai kaliiperiin, kuten 300 Blackout, vie vain sekunteja. Ylpeänä valmistettu USA:ssa QRB-pakkausta voidaan käyttää vain piipuissa, joiden maksimihalkaisija on 0.985" ja Free Float Hand Guardseissa, joiden maksimileveys on 2.0". QRB lisää myös 1.5" pituutta vapaasti kelluvaan käsivarteen. Oikean sarjan ostamiseksi valitse yksinkertaisesti kaasuputkivaihtoehto, joka vastaa piippusi kaasujärjestelmän pituutta. Saatavilla on myös sarja pistoolikaliiperisille AR:ille, johon ei sisälly kaasuputkea. Pakkaukseen kuuluu piipun levy, vastaanottimen levy, tähtimutteri ja vastaanottimen levyn kohdistustappi.
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Väri: Black
Tuotenro: 100045519
CRY HAVOC TACTICAL INC. QRB 2 PIN UPPER RECEIVER TAKEDOWN KIT RIFLE GAS TUBE
Valmistajan tuotenumero: QRB2232PRIFL Cry Havoc Tacticalin QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit on tarkoitettu AR-15-tyylisille kivääreille tai pistooleille. Vaikka QRB on suunniteltu ensisijaisesti siviilimarkkinoille, sen käyttöalue ulottuu ilmavoimien käyttämästä GAU-5A Air Crew Survival Weaponista kaikille hävittäjille ja pommikoneille, moottoripyöräpoliiseille, joilla ei ole tilaa tavalliselle AR-15/M4:lle, operaattoreille alueilla, joissa näkyvä AR-15/M4 voisi herättää ei-toivottua huomiota. Näissä ja muissa tapauksissa, joissa tarvitaan AR-15/M4:ää, QRB mahdollistaa nyt kiväärin mahtumisen ahtaaseen tilaan mutta silti käyttämään hyödyllistä piipun pituutta lisääntyneen nopeuden saavuttamiseksi. Kokoaminen ja tulitus sekunneissa, jopa hämärässä. Mahdollisuus pitää vahva käsi kahvassa - ei tarvetta painaa tai kiertää vahvalla kädellä. Kokoaminen suurilla motorisilla taidoilla mahdollista kaksiosaisen kaasujärjestelmän ansiosta. Ei tarvetta asettaa pientä kaasunottoaukkoa ensin kaasuputken kanssa kohdalleen. Mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa Free Float Hand Guardseja varmistävien rautatähtäinten ja lisävarusteiden kiinnittämiseen. Erittäin nopea piipun ja ylävastaanottimen puhdistus. QRB voi säilyttää POA/POI:n, koska piippu "head-spaces" edelleen varastopaikoista (testimme ovat osoittaneet tarkkuuden säilyvän alle 1 MOA alkuperäisestä kiväärin asetuksesta). Lisäpiipun lukkolevyn ostamisen myötä vaihto toiseen piipun pituuteen tai kaliiperiin, kuten 300 Blackout, vie vain sekunteja. Ylpeänä valmistettu USA:ssa QRB-pakkausta voidaan käyttää vain piipuissa, joiden maksimihalkaisija on 0.985" ja Free Float Hand Guardseissa, joiden maksimileveys on 2.0". QRB lisää myös 1.5" pituutta vapaasti kelluvaan käsivarteen. Oikean sarjan ostamiseksi valitse yksinkertaisesti kaasuputkivaihtoehto, joka vastaa piippusi kaasujärjestelmän pituutta. Saatavilla on myös sarja pistoolikaliiperisille AR:ille, johon ei sisälly kaasuputkea. Pakkaukseen kuuluu piipun levy, vastaanottimen levy, tähtimutteri ja vastaanottimen levyn kohdistustappi.
Ilmoita saatavuudesta
Ei saatavilla.
Ominaisuudet: Materiaali: Aluminum Merkki: AR-15 Väri: Black
The Cry Havoc Tactical QRB (Quick Release Barrel) 2 Pin Upper Receiver Takedown Kit for AR-15 style rifles or pistols. While the QRB was primarily designed for the civilian market, non-civilian applications range from the Air Force using the QRB on the Air Crew Survival Weapon (GAU-5A) for ALL Fighters and Bombers, Motorcycle Police who did not have room for a standard AR-15/M4, to Operators in areas where an exposed AR-15/M4 might bring unwanted attention. In these and other cases, where there is a need for an AR-15/M4, the QRB now makes it possible to fit a rifle into a tight space but still have a usable barrel length for increased velocity. Assemble and Fire in seconds, even in low light. Able to KEEP strong hand on grip - Nothing to Depress or twist with strong hand. Use gross motor skills to assemble due to two-piece gas system. No lining up tiny gas access hole with gas tube first Able to use a wide range of Free Float Hand Guards for the attachment of Back-up Iron Sights and accessories. Super-fast barrel and upper cleaning. The QRB can retain POA/POI as the barrel still ""head-spaces"" off the stock positions (our tests have shown accuracy retained to less than 1 MOA of original rifle setup). With the purchase of an additional Barrel Lock Plate, switching to a different barrel length or caliber, like the 300 Blackout, takes just seconds. Proudly made in the USA The QRB Kit can only be used on Barrels with a maximum outside diameter of 0.985"" and Free Float Hand Guards with a maximum width of 2.0"" Also the QRB will add 1.5"" to the length of your free-floating hand guard. To purchase the proper kit simply selection the gas tube option that matches up with your barrels gas system length. A kit designed for pistol caliber AR’s that does not include a gas tube is available as well. Includes Barrel Plate, Receiver Plate, Star Nut, and Receiver Plate alignment Pin.
Uutiskirje